Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας "The Girl in the Spider's Web/Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης"

Το Κορίτσι επέστρεψε.

Το IGN Greece σε συνεργασία με την Feelgood σας πάνε σινεμά, με έναν νέο διαγωνισμό για την επερχόμενη θριλερική συνέχεια "The Girl in the Spider's Web/Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης".

Η Claire Foy, η Βρετανίδα ηθοποιός που καθήλωσε ως βασίλισσα Ελισσάβετ στη σειρά του Netflix, "The Crown", γίνεται η τρίτη Lisbeth Salander μετά τις Rooney Mara

και Noomi Rapace, με τον σκηνοθέτη του "Don't Breathe", Fede Álvarez, και τον σεναριογράφο του "Peaky Blinders", Steven Knight, στο πλευρό της. Το νέο θρίλερ "The Girl in the Spider's Web" είναι πρόκειται για soft-reboot της ομώνυμης κινηματογραφικής νορβηγικής σειράς, στηριζόμενες στα ομώνυμα βιβλία, και αποτελεί sequel στην αμερικάνικη ταινία "The Girl with the Dragon Tattoo" του David Fincher.

Στο cast βρίσκουμε επίσης τους Sverrir Gudnason, LaKeith Stanfield, Sylvia Hoeks και Stephen Merchant.

Δώρα

Θα θέλατε να κληρώσετε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του "The Girl in the Spider's Web/Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης", Την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στο Village @the Mall στην αίθουσα Vmax Sphera ώρα προβολής 20:00 (ώρα προσέλευσης 19:30).

Όταν ένας επιστήμονας της αναθέτει μία επικίνδυνη αποστολή, η Lisbeth Salander (Claire Foy) βρίσκεται αγκυλωμένη σε έναν σκοτεινό και βίαιο ιστό, αφού μυστήριες δυνάμεις βάζουν φωτιά στο διαμέρισμα της και την αφήνουν ετοιμοθάνατη. Μαζί με τον παλιό φίλο και μοναδικό σύμμαχο, το δημοσιογράφο Mikael Blomkvist (Sverrir Gudnason), η Lisbeth ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι για να βρει αυτούς που της επιτέθηκαν, να προστατεύσει τον νεαρό γιο του επιστήμονα και να πάρει πίσω ό,τι της πήραν. Όσο ο ιστός σφίγγει γύρω της, εκείνη βυθίζεται στις σκιές του δικού της μυστηριώδους παρελθόντος.

08 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood.

Πάρε Μέρος

a Rafflecopter giveaway

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα