Βραβείο Συνολικής προσφοράς θα λάβει η Amy Hennig

Στο GDC 2019.

H Amy Hennig, director και writer των τριών πρώτων Uncharted, θα λάβει βραβείο συνολικής προσφοράς στα δέκατα ένατα Game Developers Choice Awards.

Η τελετή θα λάβει

μέρος από τις 18 μέχρι τις 22 Μαρτίου του 2019, με τα βραβεία να δίνονται στις 20 Μαρτίου στο San Francisco Moscone Center.

Amy Hennig είναι μια χαρακτηριστική φυσιογνωμία του game world. Η δουλειά, ειδικότερα μάλιστα πάνω στην αφήγηση, είναι υποδειγματική. Έχει ένα μοναδικό ταλέντο να συνδυάζει το πάθος με το χιούμορ και το σασπένς με την ενέργεια", δήλωσε η General Manager του Game Developers Conference, Katie Stern.

"Είναι πραγματικά μία από τους πιο influential developers στη βιομηχανία των video games. Τα μέχρι τώρα κατορθώματα της δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα δημιουργήσει τα επόμενα χρόνια. Για ό,τι έχει πετύχει μέχρι τώρα, θα λάβει αυτό το μοναδικό βραβείο, το οποίο αντανακλά τόσο τη σκληρή δουλειά όσο και το ταλέντο της."

Αν και ξεκίνησε να σπουδάζει σε σχολή κινηματογράφου, η Hennig συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν αυτό που της ταίριαζε περισσότερο. Το 1989 προσλαμβάνεται στο Electrocop της Atari Lynx και τότε είναι που συνειδητοποιεί τι πραγματικά ήθελα να γίνει. Υπήρξε director και writer στα Legacy of Kain:Soul Reaver, Jak and Daxter και φυσικά στο Uncharted, αλλά όλα αυτά αποτελούν πλέον ιστορία.

Αφήνοντας πίσω τη Naughty Dog και το Uncharted, ξεκίνησε να ασχολείται μρ ένα Star Wars game το οποίο έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα μέχρι στιγμής. Μετά από αυτό αποφάσισε να ιδρύσει το δικό της studio.

Αναμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία τα επόμενα παιχνίδια της.

IGN Greece Η Amy Hennig δεν ρίχνει ευθύνες στην EA για το ακυρωμένο παιχνίδι της Visceral Η Amy Hennig επιβεβαιώνει ότι αποχώρησε από την EA Η EA δίνει λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα Star Wars της Visceral και της Motive

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα