Βράβευση Φαν Ντερ Σαρ και Μπλιντ (video)

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βράβευσε σήμερα (5/8) τον Φαν Ντερ Σαρ και τον Ντάλεϊ Μπλιντ, δηλαδή τους δύο πρώην παίκτες των "κόκκινων διαβόλων", με την ευκαιρία της παρουσίας τους στη Θεσσαλονίκη με την αποστολή του Άγιαξ, για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του Γ' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τον Φαν Ντερ Σαρ τον είχε βραβεύσει και πάλι η Λέσχη το 2016, όταν επίσης είχε βρεθεί
στη Θεσσαλονίκη και πάλι για αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Άγιαξ. Ο Ολλανδός νυν γενικός διευθυντής του Αίαντα το θυμόταν και χάρηκε πολύ και πάλι.«Εκείνη τη φορά σε βραβεύσαμε για τη γενικότερη προσφορά σου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τώρα, για την υπέροχη βραδιά που μας χαρίσατε το 2008 με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μόσχα. Πάντα θα θυμόμαστε το πέναλτι που έπιασες», του είπανε.Ο Φαν Ντερ Σαρ ευχήθηκε καλή συνέχεια στη Λέσχη, που κλείνει 15 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας της.

Η βράβευση του Φαν Ντερ Σαρ έγινε στο ξενοδοχείο, όπου κατέλυσε ο Άγιαξ στη Θεσσαλονίκη, και του Μπλιντ στην Τούμπα.Ο Μπλιντ επίσης το χάρηκε πολύ. «Έχω μέσα στην καρδιά μου τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πέρασα υπέροχα χρόνια εκεί», είπε στον πρόεδρο της Λέσχης, Ιωάννη Καμπούρη, και τον επίτιμο πρόεδρο, Γεώργιο Τσιποριάδη, που τον βράβευσαν. Στη συνέχεια, ο νυν παίκτης του Άγιαξ υπέγραψε και τα σχετικά αυτόγραφα, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα