Ένας παίκτης-θρύλος στην Τούμπα! (pics + video)

Μια θρυλική μορφή των ευρωπαϊκών γηπέδων, ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ βρίσκεται στην Τούμπα. Ο Ολλανδός πρώην τερματοφύλακας των Άγιαξ, Γιουβέντους, Φούλαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και φυσικά της Εθνικής ομάδας της χώρας του, με δύο κατακτήσεις τροπαίων του Τσάμπιονς Λιγκ στο παλμαρέ του, έχει ακολουθήσει την αποστολή του Αίαντα για το σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αύριο (6/8), καθώς έχει πλέον το πόστο του γενικού διευθυντή στην ομάδα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φαν Ντερ Σαρ βρίσκεται στην έδρα του "Δικέφαλου". Το
είχε πράξει ξανά και τον Αύγουστο του 2016, πριν τρία χρόνια ακριβώς δηλαδή, όταν οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και πάλι στο πλαίσιο του Γ' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως και τότε, έτσι και τώρα, παρακολούθησε την προπόνηση των παικτών του Άγιαξ στην "ασπρόμαυρη" έδρα.

Εκτός από τον Φαν Ντερ Σαρ, την προπόνηση του Αίαντα παρακολούθησε και μέρος οπαδών της ομάδας, από αυτούς που την ακολούθησαν με την πτήση τσάρτερ σήμερα από το Άμστερνταμ. Κάποιοι προτίμησαν τη βόλτα στην πόλη. Αύριο αναμένονται άλλοι διακόσιοι οπαδοί του Άγιαξ στη Θεσσαλονίκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα