Βράνκεν: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, όμως…»

Αναλυτικά μίλησε για:

-το γεγονός ότι αποκλείστηκε η Γκενκ από τα προκριματικά του Champions League:«Θα ανακάμψουμε, παίξαμε καλά και είχαμε μεγάλες προσδοκίες. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Η καλή και η κακή εμφάνιση είναι κομμάτι του σπορ και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Είναι καλό το γεγονός ότι μεσολαβεί μικρό διάστημα».

-το αν δούλεψε περισσότερο στο γήπεδο ή με το μυαλό των ποδοσφαιριστών έπειτα από τον

αποκλεισμό από τη Σερβέτ: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό να μιλάς συνέχεια με τους παίκτες, δεν πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε απογοητευμένοι για το πώς παίξαμε στα δύο ματς με τη Σερβέτ. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει στο γήπεδό του και θα κυνηγήσει τη νίκη, οπότε πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι».

-το αν είναι μεγαλύτερη η πίεση λόγω του αποκλεισμού από τη Σερβέτ: «Δεν θα έλεγα ότι η πίεση είναι μεγαλύτερη σε σχέση με τη Σερβέτ, είναι μία θετική πίεση. Όποιος δεν αντέχει την πίεση, δεν έχει θέση εδώ. Πρέπει να πιστέψουμε στις δικές μας πιθανότητες για πρόκριση».

-το αν ήταν δύσκολη η προετοιμασία και το σκάουτινγκ για τον Ολυμπιακό επειδή δεν είχε επίσημα ματς ο Ολυμπιακός: «Ναι, αλλά είχαν παίξει πολλά φιλικά, είδαμε και τα περυσινά παιχνίδια. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε σε αυτές τις λεπτομέρειες, πρέπει να παίξουμε σε τοπ επίπεδο για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

-το αν πήρε μαθήματα η ομάδα του από τα δύο ματς με τη Σερβέτ και τον αποκλεισμό: «Τα μαθήματα δεν είναι τα ίδια, ώστε να πρέπει να τα εφαρμόσουμε στο αυριανό ματς, Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, πρέπει να είμαστε καλύτεροι στα τελευταία είκοσι μέτρα στο ματς».

-την απώλεια του Χέινεν λόγω τραυματισμού και το αν υπάρχει άλλο πρόβλημα: «Εκτός είναι ο Χέινεν και ο Φαντέρα έχει πρόβλημα. Είναι εδώ στην αποστολή μαζί μας ο Φαντέρα».

-τις δυνατότητες του Ολυμπιακού: «Είναι μια μεγάλη ομάδα, το γήπεδο μπορεί να παίξει έναν καταλυτικό ρόλο. Έχει παίκτες που με μία μπαλιά μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα