Βόβορας: «Να διαχειριζόμαστε τις διαφορές που παίρνουμε» (video)

Ο Γιώργος Βόβορας ανέλυσε στην κάμερα των καναλιών Novasports τι δεν πήγε καλά κόντρα στην Ολίμπια, ενώ σχολίασε και την τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη:

«Ήταν ένα καλό λέι απ το οποί δεν μπήκε. Ο Μίτσοφ έβαλε πολύ πιο δύσκολα. Ήταν καλή επιλογή. Έτσι είναι το μπάσκετ. Ο Νικ είχε βάλει νωρίτερα επτά φλότερ.

Στόχος ήταν να πιέσουμε
τον Σκόλα, που μπορεί να διαβάσει το παιχνίδι. Επίσης θέλαμε να πιέσουμε τον Ροντργίκεθ. Τους βάλαμε δύσκολα μέσα στη ρακέτα, αλλά έβαλαν μεγάλα σουτ. Όταν εκτός έδρας έχεις 14/26 τρίποντα πρέπει να ανεβάσεις κι άλλο την άμυνα σου.

Είχαμε κάποια λάθη στην άμυνα, ενώ πρέπει να διαχειριζόμαστε τις διαφορές που παίρνουμε. Αυτό πρέπει να κοιτάξουμε αν το δούμε προπονητικά.

Μπορούμε να πούμε ότι ο Τόμας είναι ο καλύτερος παίκτης σε όλα τα παιχνίδια. Όλοι οι παίκτες δικαιούνται να μην είναι καλοί μία ημέρα. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το ματς. Να πάρουμε διαφορά και να μην χρειαστεί να πάμε στο τελευταίο σουτ.

Είχαμε σχεδιάσει δύο διαφορετικές επιθέσεις. Μία αν μας έκαναν φάουλ. Ο στόχος ήταν να χτυπήσουμε τον χειρότερο αμυντικό. Ο Νικ ήταν εξαιρετικός μέχρι τότε και κρίναμε ότι εκείνος έπρεπε να πάρει το τελευταίο σουτ απέναντι στον χειρότερο αμυντικό της ιταλικής ομάδας».
Keywords
Τυχαία Θέματα