Βοσνιάδης «Να ξεκινήσουμε με τρεις βαθμούς»


Πρεμιέρα αύριο για τη Football League κι ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του προκειμένου να υποδεχτεί στο Καυτανζόγλειο τον Ηρόδοτο στις 15.00. Μια αναμέτρηση για την οποία ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κανακούδη, Γ. Παπαδόπουλο, Χιντζίδη. Σήμερα πραγματοποιήθηκε κι η τελευταία προπόνηση πριν από το ματς κι αμέσως μετά ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς αυτό. Πιο συγκεκριμένα: Αμπάρης, Π.
Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Κούσας, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Στάμου, Μουμίν, Καλτσάς, Παναγιωτούδης, Μενδρινός, Τάι, Πασάς, Ντούνης, Γεωργίου, Χασομέρης, Κλέιτον, Ρόβας, Περόνε.

«Ξεκινάει μια δύσκολη αγωνιστική περίοδο με εμάς να έχουμε ξεκάθαρες προσδοκίες. Συσπειρωμένοι όλοι, η διοίκηση, η ομάδα και ο κόσμος θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο», ανέφερε σε γραπτή τοποθέτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή ο τεχνικός της ομάδας και συνέχισε: «Όταν όλος ο κόσμος σε χρίζει φαβορί, πρέπει να έχεις τη δύναμη να το αποδείξεις και στο γήπεδο. Για το ξεκίνημα, είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και ελπίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι».

Σχολιάζοντας την … αφετηρία του πρωταθλήματος πρόσθεσε: «Σ’ ότι αφορά την πρεμιέρα, θα αγωνιστούμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι άγνωστος προς εμάς, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει προχωρήσει σε αλλαγές. Ο Ηρόδοτος είναι ένας αντίπαλος που ανέβηκε φέτος στη Football League με όνειρα και φιλοδοξίες.Από την πλευρά μας, γνωρίζουμε ότι κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, ότι έχει άγχος, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο για να βγούμε νικητές και να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με τρεις βαθμούς. Περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να στηρίξει την ομάδα και την προσπάθειά μας και εμείς υποσχόμαστε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για τη νίκη».
Keywords
Τυχαία Θέματα