Βοσνία – Ουκρανία 1-2 : Ανατροπή και πρόκριση στο φινάλε! (highlights)

Σε ένα παιχνίδι όπου αναδείχθηκαν μεγάλες αξίες του ποδοσφαίρου, η Ουκρανία κατάφερε να φύγει νικήτρια ξεπερνώντας με την αξιοποίηση της ποιότητάς στην γραμμή κρούσης, την έξυπνη και ρεαλιστική τακτική της Βοσνίας!

Οι γηπεδούχοι έφεραν από νωρίς τον ρυθμό εκεί που ήθελαν και μπλοκάροντας τα ατού των αντιπάλων τους ήταν αυτοί που απείλησαν σε 2-3 περιπτώσεις στο πρώτο μέρος.

Ακόμα πιο πιεστική στην άμυνα αλλά και με διάθεση να “κλέψει” τα όποια αβαντάζ των Ουκρανών, η ομάδα του Σάβο Μιλόγεβιτς μπήκε με διάθεση να πιέσει πιο ψηλά και δικαιώθηκε στο 57′ όταν σε σουτ του Ντέντιτς

η μπάλα βρήκε στο πόδι του Ματβιένκο και κατέληξε στα δίχτυα!

Πέρασε πολύ ώρα ώσπου να αποφασίσει ο Ρεμπρόφ τις αλλαγές στο ανύπαρκτο – για πάνω από μια ώρα, αγώνα – δημιουργικό κομμάτι. Χρειάστηκε μια σωτήρια επέμβαση του Λούνιν σε εξ επαφής πλασέ του Ντεμίροβιτς στο 82′ για να βρει η Ουκρανική αντεπίθεση, ουσία έχοντας προηγηθεί έστω και καθυστερημένα, η είσοδος των Μαλινόφσκι και Γιάρεμτσουκ.. Στο 85′ έπειτα από γύρισμα του Κονόπλια ο Γιάρεμτσουκ έκανε το 1-1 και δύο λεπτά πιο μετά από σέντρα του, ο Ντόβμπικ – στην πρώτη του τελική προσπάθεια στο ματς – με κεφαλιά έκανε το 1-2!

Η Ουκρανία έφυγε για τον δικό της “τελικό” κόντρα στους Ισλανδούς ενώ οι Βόσνιοι έμειναν με την απογοήτευση μιας καλής κι μυαλωμένης προσπάθειας τουλάχιστον για 80 λεπτά…

Keywords
Τυχαία Θέματα