Βόρεια Μακεδονία-Αγγλία 1-1: Έβγαλε την υποχρέωση με ισοπαλία η αήττητη Αγγλία!

H Aγγλία έμεινε στο 1-1 με την Βόρεια Μακεδονία στο γεμάτο “Τόντορ Προέσκι” στα Σκόπια, για την τελευταία αγωνιστική στον πρώτο όμιλο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και με έξι νίκες σε οκτώ αγώνες προκρίθηκε πρώτη και αήττητη στα τελικά της Γερμανίας.

To 1-0 για την Βόρεια Μακεδονία ο Μπάρντι στο 41΄. Ο άσος της Τραμπζονσπόρ είδε τον Πίκφορντ να αποκρούει το πέναλτι (παράβαση Λιούς στον Μιόφσκι) και στην επαναφορά τον νίκησε για το τρίτο γκολ

στον όμιλο. Η χωρίς Κέιν στην ενδεκάδα Αγγλία είχε την κατοχή της μπάλας και δοκάρι με τον Ράις στο 14′.

Το 1-1 με αυτογκόλ ο Ατανάσοφ στο 59′ μετά από κεφαλιά του Κέιν σε κόρνερ του Φόντεν και κόντρα στον στόπερ της γηπεδούχου για να νικηθεί ο Ντιμιτριέφσκι.

Η ομάδα του Σαουθγκέιτ αγωνίστηκε χωρίς Ντανκ, Γουίλσον, Στόουνς, Μάντισον, Τσίλγουελ, Μπέλινγχαμ, Κόλγουιλ και Τρίπιερ, ενω η Βόρεια Μακεδονία είχε εννέα απόντες σε σχέση με τις κλήσεις του Μπλαγκόγια Μιλέφσκι στο “παράθυρο” του Οκτωβρίου, με απόντες κυρίως τους Νεστορόφσκι, Zάικοφ και Μπαμπούνσκι.

Η Αγγλία προκρίθηκε στα τελικά για τέταρτη σερί διοργάνωση μετά το 2008 με μοναδική απώλεια το 1-1 στο Βρότσλαβ με την Ουκρανία στον όμιλο και η Βόρεια Μακεδονία αποκλείστηκε μετά την παρθενική συμμετοχή της το 2020 και την 23η θέση, κλείνοντας τον τρίτο όμιλο με μόλις δυο νίκες επί της ουραγού Μάλτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα