Βόλος: Βάζει ξανά πλώρη για πλέι οφ

Στην τέταρτη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, τη σεζόν 2022-2023, ο Βόλος κατάφερε να μπει για πρώτη φορά στα πλέι οφ και να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν τα κατάφερε, όμως, σε όλους στην ομάδα της Μαγνησίας άρεσε η ξεχωριστή αυτή διαδικασία και στοχεύουν να τη ζήσουν ξανά τη νέα

αγωνιστική περίοδο, 2023-2024. Οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, που έκαναν οι Βολιώτες αυτό το καλοκαίρι, δεν είναι λίγες, ευελπιστώντας ότι το κατά πολύ αλλαγμένο έμψυχο δυναμικό θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, όπως έκανε το προηγούμενο.

Ο πάγκος

Στον πάγκο της ομάδας παρέμεινε ο Κωνσταντίνος Μπράτσος, ο οποίος κλείνει χρόνο από τότε που ανέλαβε, στις 21 Αυγούστου του 2022, διαδεχόμενος τότε τον Οσβάλντ Τανσό. Την περίοδο 2022-2023 καθοδήγησε τους Θεσσαλούς σε 38 αγώνες συνολικά (35 στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο) με ρεκόρ 12 νίκες, 6 ισοπαλίες και 20 ήττες. Η είσοδος στα πλέι οφ, πάντως, ήταν το κατάλληλο διαπιστευτήριο για να συνεχίσει το έργο του και τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Το αστέρι

Παίκτες έφυγαν και άλλοι ήρθαν στην ομάδα του Βόλου αυτό το καλοκαίρι, όμως, αυτός που ξεχωρίζει είναι ο Μίλος Ντέλετιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός είναι στο έμψυχο δυναμικό των Θεσσαλών από την περασμένη σεζόν και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Βόλου στο πρωτάθλημα με έξι (6) γκολ, όσα είχε πετύχει και ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, ο οποίος, όμως, αποτελεί παρελθόν. Στον Ντέλετις ποντάρουν πολλά και τη σεζόν 2023-2024 οι Βολιώτες.

Ήρθαν (12): Αχμέτ Ενγκίν, Σάμουελ Μραζ, Ντομινίκ Κρούζλιακ, Νεμάνια Γκλάβτσιτς, Παναγιώτης Μωραΐτης, Γιώργος Μύγας, Μαξιμιλιάνο Κόμπα, Μάριος Σιαμπάνης, Ιβάν Κόστιτς, Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Αλέξις Τρουιγιέ, Φώτης Κίτσος.

Έφυγαν (13): Ροντρίγκο Εσκοβάλ, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Μπόρις Κλέιμαν, Μίκαελ Τσιρίνος, Γιούχα Πίρινεν, Παναγιώτης Αυγερινός, Μεσκίδα Νικολάς, Αρούνα Σι, Έντσο Γκάτζι, Αλέξανδρος Καρτάλης, Εργκίς Κάτσε, Αντώνης Οικονομόπουλος, Ματίς Κότνικ.

Keywords
Τυχαία Θέματα