Βόλος-Λαμία 3-0: Την διατήρησε σε θέση μπαράζ (hls)

Ο Βόλος πέτυχε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (το τρίτο στις καθυστερήσεις), είχε δυο δοκάρια και επιβλήθηκε εύκολα της Λαμίας (3-0), η οποία παρέμεινε στην προτελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας για την 3η αγωνιστική των play out. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είχαν την αναγκαιότητα της νίκης ή τουλάχιστον της απόσπασης του βαθμού από ισόπαλο αποτέλεσμα, αλλά σε κανένα σημείο του αγώνα, δεν είχαν και την ανάλογη

διάθεση, ενέργεια και ικανότητα να απειλήσουν την εστία του Σεράνοφ.

Η ανοιξιάτικη λιακάδα που “έλουζε” το Πανθεσσαλικό στάδιο, σε συνδυασμό με το “φτωχό” θέαμα που παρουσίασαν οι 22 ποδοσφαιριστές στο πρώτο ημίχρονο, προκάλεσε…ραστώνη στους λιγοστούς θεατές. Η φάση που ξεχώρισε, ήταν στο 11′, με τον Φερνάντες να εκτελεί φάουλ από πλάγια θέση και η μπαλα να χτυπά στην συμβολή των δοκών του Σαράνοφ. Ο Βόλος, παρά το γεγονός ότι είχε λιγότερα κίνητρα στην διεκδίκηση της νίκης από την Λαμία, ήταν πιο δραστήριος και είχε δυο μακρινά σουτ του Φερνάντεζ (8′) και τον Φαν Βέερτ, με την ίδια κατάλξη της μπάλας να περνά άουτ. Η Λαμία δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία, έχοντας σαφείς αμυντικό προσανατολισμό και περιμένοντας πιθανό λάθος των γηπεδούχων για να εκδηλώσει αντεπίθεση.

Ο ρυθμός του αγώνα άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και η Λαμία ανέλαβε πρωτοβουλίες στην επίθεση, φτάνοντας σε ευκαιρία στο 53’, όταν στο 53′ είχε δοκάρι. Ο Σιμόν έκανε την κούρσα και την παράλληλη σέντρα, οι αμυντικοί του Βόλου δεν απομάκρυναν την μπάλα και ο Ισπανός μπακ σούταρε από κοντά, με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν είχαν την ανάλογη συνέχεια μετά το 60ο λεπτό. Ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 72’ με το γκολ του Μπαρτόλο που θέτει υποψηφιότητα για…«Όσκαρ». Από την σέντρα του Άλχο, ο Μπαρτόλο με ένα βον πλανέ σε οριζόντια θέση του σώματος του, σκόραρε.
Στο επόμενο λεπτό, ο Βόλος «άγγιξε» το δεύτερο γκολ, με τον Φαν Βέερτ να ντριπλάρει και τον Σαράνοφ, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 83′ ο Βύντρα έβαλε σωτήρια την κόντρα σε σουτ του Ροσέρο από καλή θέση και η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Η Λαμία δεν απέφυγε το δεύτερο γκολ, στο 90′. Ο Πουρίτα με σέντρα έδωσε ασίστ στον επερχόμενο Ροσέρο και ο τελευταίος πλάσαρε με ευκολία.

Στο 94’, σε φάση αντεπίθεσης του Βόλου και με 4 παίκτες να ανοίγουν σε σχήμα «βεντάλιας», ο Φεράρι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το transition παιχνίδι του Βόλου ήταν και η ειδοποιός διαφορά από την Λαμία που έχασε κατά κράτος τον χώρο του κέντρου και οι αμυντικοί της ήταν εκτεθειμένοι στις επελάσεις των γηπεδούχων.

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Αλχο, Λογαράς (68′ Τριανταφύλλου), Σιελής, Φεράρι, Μπαριέντος (77′ Ριένστρα), Μεταξά, Φερνάντες (59′ Ροσέρο), Μπαρτόλο (76′ Πουρίτα),Κορέα, Φαν Βέερτ.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Λούκας, Αντέτζο (68΄Βύντρα), Τζανετόπουλος, Σιμόν, Τζανδάρης (80′ Σαραμαντάς), Μπεχαράνο, Νούνιες (80′ Μανουσάκης), Μανούσος, Καραμάνος. 

Keywords
Τυχαία Θέματα