Ντε Χέα: «Ντροπή…» (pic)

«Είναι ντροπή, θα έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι», τόνισε μετά τη λήξη του αγώνα ο Νταβίντ Ντε Χέα. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας των Κόκκινων Διαβόλων ήταν στενοχωρημένος από την εμφάνιση και την ήττα της ομάδας του στο Μέρσεϊσαϊντ, αφήνοντας τα συναισθήματά του να φανούν στις δηλώσεις του.

«Δεν σκοράρουμε και δε δημιουργούμε ευκαιρίες. Δεν είμαστε καθόλου καλοί, αυτό είναι σίγουρο. Θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθούμε στην τετράδα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός.

Στο

ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση του Ραλφ Ράνγκνικ στο «BT Sport», που συμφώνησε με τον Ντε Χέα στα όσα (δεν) κάνουν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο.

«Δεν ξέρω τι να πω. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε καλοί και δύσκολα θα βρεθούμε στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρέπει να παίξουμε καλύτερα», τόνισε ο Αυστριακός (προσωρινός) προπονητής του συλλόγου.

Manchester United goalkeeper David de Gea has described his team’s performance as “a disgrace” in their 1-0 defeat to relegation contenders #EFC…

https://t.co/PWuq5bh1nm pic.twitter.com/XMErkVsXpT

— The Athletic UK (@TheAthleticUK) April 9, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα