Βολική ισοπαλία για Ιαπωνία και Σενεγάλη (video)

Ένα λάθος... ένα σουτ... ημίχρονο 1-1

Στην Αρένα Εκατερίνμπουργκ η Ιαπωνία αναμετρήθηκε με τηνΣενεγάλη για τον όγδοο όμιλο!

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Ο κόουτς Νισίνο δεν άλλαξε τίποτα στην ενδεκάδα της Ιαπωνίαςη οποία νίκησε στην πρεμιέρα την Κολομβία με 2-1. Μια αλλαγή έκανε ο ΑλιούΣισέ. Γέμισε το

κέντρο με την είσοδο του Παπ Εντιαγέ και άφησε στον πάγκο τονεπιθετικό Ντιούφ. Στην κορυφή έπαιξε ο σκόρερ στο 2-1 της πρεμιέρας απέναντιστην Πολωνία, Νιάνγκ!

Το πρώτο τέταρτο του αγώνα ανήκε αποκλειστικά στηνΣενεγάλη η οποία πίεσε και εκμεταλλεύτηκε την καλή εκκίνησή της σκοράροντας μεαρκετή δόση τύχης πάντως. Ο... περαστικός από την μικρή περιοχή Μανέ, είδε τονΚαουασίμα να απομακρύνει την μπάλα λανθασμένα - σε σουτ του Γκέγε - πάνω του, καισκόραρε. Προβάδισμα στην Σενεγάλη!

Από εκεί και πέρα οι Σενεγαλέζοι γύρισαν μερικά μέτραπίσω, ο ρυθμός έπεσε κάτι που φάνηκε να ευνοεί τους Ασιάτες. Δεν ήτανεπικίνδυνοι αλλά έστειλαν μερικές φορές την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή καικέρδισαν αρκετά στημένα. Στο 34ο λεπτό η Ιαπωνία εκμεταλλεύτηκε τηνμπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Ναγκατόμο, αυτός άφησε την μπάλα στην περιοχήγια τον Ινούι ο οποίος με όμορφο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Εντιαγέ και ισοφάρισε.

Οι Σενεγαλέζοι βγήκαν στην επίθεση και έκαναν άμεσα μιαμεγάλη ευκαιρία. Ο Νιάνγκ βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Καουασίμα ο οποίοςκράτησε την ισοπαλία. Ο Ιάπωνας εξιλεώθηκε για την φάση του γκολ της Σενεγάλης.Ημίχρονο με το σκορ ισόπαλο στο 1-1.

Ξανά προβάδισμα για την Σενεγάλη... ξανά ισοφάριση

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με υψηλό ρυθμό και τηνΣενεγάλη να προσπαθεί με μακρινά σουτ να απειλήσει! Το έκανε σε δύο-τρεις περιπτώσειςαλλά τα σουτ δεν ταλαιπώρησαν τον Καουασίμα. Οι Ιάπωνες πήραν τον έλεγχο τηςμπάλας ξανά, άλλαξαν πάσες και πάτησανπεριοχή! Οι Ασιάτες δημιούργησαν και έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για ναπροηγηθούν!

Στο 60ο λεπτό ο Οσάκο στο ύψος της μικρήςπεριοχής, μόνος απέναντι από τον Εντιαγέ, δεν βρήκε την μπάλα. Στο 65ολεπτό μετά από ωραία συνεργασία ο Ινούι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι! Η μπάλατιμωρεί και το έμαθαν οι Ιάπωνες στο 71ο λεπτό! Ο δεξιός μπακΣαμπαλί βρέθηκε μέσα στην περιοχή της Ιαπωνίας, γύρισε την μπάλα και ο έτεροςμπακ Γουαγκέ αμαρκάριστος έγραψε το 2-1!

Η απάντηση της Ιαπωνίας ήταν η είσοδος των Χόντα καιΟκαζάκι! Όλα τα επιθετικά όπλα στο γήπεδο. Με τους Σενεγαλέζους να οπισθοχωρούν,η Ιαπωνία πήρε την μπάλα ξανά και πλησίασε την περιοχή. Απίστευτα λάθη από τουςΑφρικανούς αμυντικούς και τον τερματοφύλακα έδωσαν την ευκαιρία στον Ινούι ναδώσει την ασίστ για να κάνει ο Χόντα το 2-2. Με το αποτέλεσμα να ικανοποιεί τιςδύο ομάδες, ο ρυθμός έπεσε και η ισοπαλία έμεινε ως το τέλος του αγώνα. Οι δύοομάδες ελπίζουν ακόμη σε πρόκριση!

Ιαπωνία : Ακίρα Νισίνο (4-2-3-1) :Καουασίμα – Σακάι, Γιοσίντα, Σότζι , Ναγκατόμο – Χασέμπε, Σιμπασάκι –Χαραγκούτσι (75’ Οκαζάκι), Κάγκαουα (72’ Χόντα), Ινούι (87’ Ουσάμι) – Οσάκο

Σενεγάλη : Αλιού Σισέ (4-3-3) : ΚαντίμΕντιαγέ – Γουαγκέ, Κουλιμπαλί, Σανέ, Σαμπαλί – Αλφρέντ Εντιαγέ (65’ Κουγιατέ),Παπ Εντιαγέ (81’ Εντογέ), Γκέγε – Σαρ, Μανέ, Νιάνγκ (86’ Ντιούφ)

Keywords
Τυχαία Θέματα