«Βλέπει» πρόκριση ο Υδραϊκός

Την «παρθενική» νίκη της ιστορίας του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση υδατοσφαίρισης πέτυχε ο Υδραϊκός, καθώς επικράτησε 8-4 της σερβικής Ναϊς, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον Δ΄ όμιλο της α΄ προκριματικής φάσης του Euro Cup, οι αναμετρήσεις του οποίου διεξάγονται στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Πλέον, η ελληνική ομάδα χρειάζεται τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι με την Ορτίτζια για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-0, 4-0, 3-2.

Η ελληνική ομάδα βρέθηκε
στο ξεκίνημα του αγώνα να χάνει 2-0, ωστόσο οι παίκτες του Δημήτρη Κραβαρίτη αντέδρασαν και με έξι «αναπάντητα» γκολ προηγήθηκαν 6-2, δύο λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης, εξέλιξη που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Υδραϊκού. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης η ελληνική ομάδα διατήρησε το υπέρ της προβάδισμα και πανηγύρισε μια σημαντική νίκη.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Πρίμορατς Κότορ από το Μαυροβούνιο νίκησε 9-5 την ιταλική Ορτίτζια. Ο Υδραϊκός ολοκληρώνει αύριο (30/9, 11:30) τις υποχρεώσεις του στον Δ΄ όμιλο αντιμετωπίζοντας την Ορτίτζια και χρειάζεται τη νίκη για να καταλάβει μια από τις πρώτες δύο θέσεις του γκρουπ, οι οποίες χαρίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στις 10:00 η Πρίμορατς Κότορ θα αναμετρηθεί με τη Ναϊς.

Τα γκολ του Υδραϊκού σημείωσαν οι Χονδροκούκης (2), Καζάζης, Πρέκας, Μπλάνης, Αργυρόπουλος, Τσαχιλίδης και Ίρβινγκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα