Και άλλη ηθοποιός μετακομίζει στους βάλτους του "Swamp Thing"

Ανυπομονούμε για τη σειρά.

Νέα προσθήκη αποκτά η τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κόμικ της DC, "Swamp Thing".

Ο λόγος για την Jennifer Beals, η οποία, σύμφωνα με το Deadline, θα υποδυθεί την Σερίφη Lucilia Cable. Η Σερίφης είναι το σκληρό καρύδι στην πόλη, η οποία κρύβει μια ευαισθησία για τον γιο της, Matt. Έχει ορκιστεί να προστατέψει τους κατοίκους της πόλης της, και όταν παράξενες δυνάμεις θα απειλήσουν τους αγαπημένους της, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τους προφυλάξει.

Η Beals θα ενσωματωθεί

στο cast που μέχρι στιγμής αποτελείται από τους Crystal Reed ως Abigail "Abby" Arcane και Maria Sten ως Liz Tremayne. Ο Len Wiseman θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς και θα αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή μαζί με τους James Wan, Mark Verheiden, Gary Dauberman και Michael Clear.

H Jennifer Beals.

Το σενάριο θα δημιουργήσουν οι Mark Verheiden και Gary Dauberman και η σειρά θα ακολουθεί την Abby Arcane, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της στην Χούμα της Λουιζιάνα με σκοπό να ερευνήσει έναν θανατηφόρο ιό που γεννήθηκε στους βάλτους. Εκεί αναπτύσσει δεσμό με τον επιστήμονα Alec Holland - μόνο για τον χάσει ξαφνικά. Αλλά καθώς μυστήριες δυνάμεις φτάνουν στην Χούμα, με στόχο την εκμετάλλευση των μυστήριων ιδιοτήτων του βάλτου, η Abby ανακαλύπτει ότι ο βάλτος κρύβει μυστικιστικά στοιχεία, τρομακτικά και φανταστικά συγχρόνως - και ίσως ο πιθανός έρωτας της ζωής της να μην είναι νεκρός τελικά.

Την Beals γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Christina Hart στη σειρά "Taken" του NBC, αλλά και ως Margo στο "The Last Tycoon" του Amazon.

Το "Swamp Thing" θα είναι ακατάλληλο για ανηλίκους και δεν θα διαδραματίζεται στο ίδιο τηλεοπτικό σύμπαν με τα "Titans" και "Doom Patrol", αλλά θα κάνει πρεμιέρα στην ίδια υπηρεσία streaming της DC το 2019.

IGN Greece Swamp Thing: Αυστηρά κατάλληλη μόνο για ενηλίκους η σειρά
Keywords
Τυχαία Θέματα