Βίρτους Μπολόνια – Βιλερμπάν 73-63: Αγχώθηκε αλλά νίκησε…

Βίρτους και Βιλερμπάν αναμετρήθηκαν στη “Virtus Segafredo Arena” για την 21η αγωνιστική της Euroleague.

Η Βίρτους αναγκάστηκε να παίξει χωρίς τον MVP της την φετινή σεζόν, Τόκο Σενγκέλια λόγω τραυματισμού.

Το ματς
Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με έναν επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων φτάνοντας την διαφορά στους 9 πόντους. Μάρκο Μπελινέλι και Αϊσάια Κορντινιέ να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, βάζοντας 5 πόντους και 4 αντίστοιχα. Η Βιλερμπάν δεν κατάφερε

να αντιδράσει στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Βιλερμπάν αντέδρασε και βγήκε μπροστά με τον Γιουσούφα Φαλ να βάζει 12 πόντους και να βάζει μπροστά τους Γάλλους. Ο Ντεσόν Τόμας και Πάρις Λι ήταν επίσης καθοριστικοι με 4 πόντους από τον Αμερικάνο και 5 πόντους από τον Γάλλο, οδηγώντας την ομάδα του Πιερρίκ Πουπέ στο +5. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 27-32 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Βιλερμπάν συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στη δεύτερη περίοδο φτάνοντας την διαφορά στο +7 με τον Λοβέρν να φτάνει τους 7 πόντους. Ωστόσο, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι μείωσε στους 5 πόντους με τον Μίκι, ο οποίος επέστρεψε μετά από τραυματισμό, να φτάνει τους 9 πόντους.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Βίρτους κατάφερε να αντιδράσει έχοντας τον Ακίλε Πολονάρα σε καλή κατάσταση, με τον Ιταλό να φτάνει την διαφορά στους 6 πόντους. Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Ντάνιελ Χάκετ να βάζει 1 δίποντο και ένα τρίποντο(05:08, 4:41), με ασίστ του Πολονάρα. Στο 3:10 ο Μπελινέλι έφτασε τους 12 πόντους και την διαφορά στους 18 πόντους υπέρ των γηπεδούχων. Ο Χάκετ τελείωσε το παιχνίδι με τρίποντο στα 19’’.

Η Βίρτους την επόμενη αγωνιστική θα πάει στην Τουρκία να αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε (25/1/2024, 19:45). Ενώ η Βιλερμπάν θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπάγερν (25/1/2024, 21:30).

Με αυτή την νίκη η Βίρτους έφτασε τις 15 νίκες και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση, ενώ η Βιλερμπάν γνώρισε την 18η ήττα της.

Τα δεκάλεπτα: 19-10, 8-22, 18-22, 28-9

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα