Βιντεάκι αποκαλύπτει την αγάπη του Stan Lee προς τους fans του

Και εμείς τον αγαπάμε!

Σε ένα πρόσφατα αναδυόμενο βίντεο, ο Stan Lee εξέφρασε την αγάπη του προς τους fans του.

Δημοσιευμένο στον προσωπικό λογαριασμό του Stan Lee στο Twitter, το βιντεάκι γυρίστηκε ενώ το συνεργείο ετοίμαζε τα σκηνικά για μια κανονική συνέντευξη. Ο Lee απλώς απαντούσε σε κάποιον που ανέφερε ότι οι fans αγαπούν το χιούμορ του.

Διαβάστε την δημοσίευση παρακάτω:

So many

wonderful moments with Stan came spontaneously. As we were setting up the camera one day, he casually started talking about his fans. We know how much Stan meant to you, and we thought it would be nice for you to hear how much your support meant to him. pic.twitter.com/WTX8U1afLm

stan lee (@TheRealStanLee) November 14, 2018

"Τους αγαπάω τους fans μου. Δεν μπορώ να σου πω πόσο πολύ τους αγαπώ", απάντησε ο Lee. "Τη νύχτα κάθομαι και σκέφτομαι, 'Γιατί τα κάνω όλα αυτά;' Και μετά θα πάρω ένα γράμμα από έναν fan ή θα διαβάσω ή θα δω ή θα θυμηθώ κάτι, και θα συνειδητοποιήσω: είμαι τυχερός που έχω τους fans. Fans που με νοιάζονται. Και γι'αυτό θέλω να τους προσέχω και εγώ."

Δείτε το βιντεάκι παρακάτω:

"Αν το σκεφτείς, υπάρχει κάτι υπέροχο όταν κάποιος σε νοιάζεται όσο νοιάζομαι και εγώ για κάποιον που δεν έχω δει ποτέ. Που μπορεί να ζει σε άλλο μέρος του κόσμου. Αλλά νοιάζονται και έχουν κάτι κοινό... οι fans είναι υπέροχοι και τους αγαπάω όλους".Ο Stan Lee απεβίωσε σε ηλικία 95 ετών τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου. Ο θάνατός του είχε αντίκτυπο σε εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο. Οι Marvel και Disney τον αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο.

Αναμένουμε να τον δούμε μια τελευταία φορά στο cameo του για το "Avengers 4" το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου 2019 στις ΗΠΑ.

IGN GreeceΝέο, άτιτλο project για τον κινηματογραφικό κόσμο της MarvelΜία νέα σειρά για γυναίκες υπέρ-ηρωίδες καταστρώνουν οι ABC και MarvelΗ συν-δημιουργός της Spider-Woman έφυγε από τη ζωή και τον κόσμο των κόμικ

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα