Θα είναι οι Wolverine και Cyclops οι τελευταίοι X-Men;

Σκούρα φαίνονται τα πράγματα για τους X-Men το 2019.

Σκούρα φαίνονται τα πράγματα για τους X-Men το 2019. Μετά τα γεγονότα του κεφαλαίου "X-Men Disassembled", η ομάδα θα μικρύνει αισθητά. Πιο συγκεκριμένα, η Marvel δημοσίευσε ένα teaser για το "Uncanny X-Men #12" που αφήνει να εννοηθεί ότι οι Wolverine και Cyclops θα είναι "οι τελευταίοι X-Men".

Δείτε το εξώφυλλο του τεύχους από τον Salvador Larroca παρακάτω:

H Marvel

αποκάλυψε και το εξώφυλλο του "Uncanny X-Men #11" με επίκεντρο τον Cyclops, επίσης από τον Larroca:

Τα δύο εξώφυλλα μαζί φαίνεται να επιβεβαιώνουν τις υποψίες μας από όταν ανακοινώθηκαν οι επερχόμενες κυκλοφορίες της Marvel για τον Ιανουάριο του 2019 - ότι ο Cyclops θα επιστρέψει εν ζωή. Μετά τις πρόσφατες επαναφορές των Wolverine, Jean Grey και Professor X, ο Cyclops θα είναι ο επόμενος "μεγάλος" μεταλλαγμένος που θα επιστρέψει. Μάλλον όμως θα έχει την κακή τύχη να επιστρέψει με το που πεθαίνουν οι υπόλοιποι, πάλι σιγά σιγά.

Τα εξώφυλλα επίσης φανερώνουν αλλαγή στη συγγραφική ομάδα. Αυτή τη στιγμή η σειρά γράφεται από τους Kelly Thompson, Ed Brisson και Matthew Rosenberg, αλλά σύμφωνα με τα νέα εξώφυλλα θα συνεχίσει μόνος του ο Rosenberg. Είναι αν θα αναλάβει τη σειρά εξ' ολοκλήρου ή θα γίνονται εναλλαγές μεταξύ των κεφαλαίων.

Μαζί με το εξώφυλλο του #12, η Marvel επίσης δημοσίευσε μια μυστήρια ατάκα από τον Rosenberg - "Αυτή είναι η μάχη για τη σωτηρία των μεταλλαγμένων, ο αγώνας για την αποκατάσταση της κληρονομιάς τους, και η μάχη για την ζωή τους. Αυτό είναι τα πάντα".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΑναβαθμίζεται ο Wolverine στο Infinity Watch κόμικΘα υπάρξει συνέχεια μετά το "Return of Wolverine"Οι Thor, Loki, Wolverine, Doctor Doom αποκτούν νέες δυνάμεις

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα