Βιλερμπάν – Βαλένθια 55-78: Αμυντική υπεροχή των “νυχτερίδων” πριν το ΣΕΦ (highlights)

Εύκολο πέρασμα της Βαλένθια στην έδρα της Βιλερμπάν, η οποία έφτασε την έβδομη νίκη της στη φετινή Euroleague. Το πρώτο ημίχρονο προμήνυε ότι θα έχουμε ντέρμπι. Καμία ομάδα δεν έχει μεγαλύτερη διαφορά από 6 πόντους. Η Βιλερμπάν προηγήθηκε με τον Νάντο Ντε Κολό να έχει 7 πόντους και 4 ασίστ, αλλά η Βαλένθια άρχισε να βάζει τρίποντα με Τζόουνς και τον Ντέιβις. Στη συνέχεια ρόλο πρωταγωνιστή πήρε ο Τούρε (6 πόντοι, 3 τάπες), με τις “νυχτερίδες” να κλείνουν το ημίχρονο προηγούμενοι με 33-35.

Όταν ξεκίνησε η τρίτη

περίοδος η Βαλένθια είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ταυτόχρονα ανέβαζε τον δείκτη του σκορ. Κυρίως στο τελευταίο πεντάλεπτο. Η Βιλερμπάν αντέδρασε καθώς βρέθηκε προηγούμενη στο +2, αλλά δεν ήταν αρκετό. Οι παίκτες του Άλεξ Μούμπρου μπόρεσαν να κρατήσουν στο “μηδέν” τους γηπεδούχους φτάνοντας στο προβάδισμά των 12 πόντων (41-53). Ντέιβις και Οτζελέγιε είχαν βάλει για τα καλά την Βαλένθια σε θέση οδηγού.

Στην τέταρτη περίοδο όλα είχαν κριθεί. Η Βαλένθια έκανε περισσότερο συντήρηση, καθώς η Βιλερμπάν δεν μπορούσε να αντιδράσει. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, η διαφορά έφτασε στους 15 πόντους και δεν άλλαξε κάτι με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 55-78. Επόμενος αντίπαλος για την Βαλένθια είναι ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, ενώ η Βιλερμπάν θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Keywords
Τυχαία Θέματα