Βιεϊρίνια: “Πάμε στο “Βικελίδης” για να πάρουμε το πρωτάθλημα-Θα μιλήσουμε για μένα μετά το τέλος”

Αναλυτικά:

“Ξέραμε ότι έπρεπε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο, πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Τώρα θα πάμε στο “Βικελίδης” για να κερδίσουμε και να γίνουμε πρωταθλητές.

Αυτή η αποθέωση δεν είναι για έναν αλλά για όλη την ομάδα. Είναι η αποθέωση για μια ομάδα που δεν την περίμενε κανείς και πλέον είμαστε ένα βήμα μακριά για να γίνουμε πρωταθλητές. Για αυτό και θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά.

Είναι το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα που θυμάμαι. Ένα πρωτάθλημα με πολλούς πρωτοπόρους, με πολλές αλλαγές που

πλέον έχουμε φτάσει να είμαστε πρώτοι με μία αγωνιστική να απομένει.

Είναι ένα γκρουπ παικτών που θέλει δουλέψει, που θέλει να κατακτήσει τίτλους. Που δεν είχε πολλές μέρες να προπονηθεί. Αλλά καταφέραμε να φτάσουμε τόσο μακριά στο πρωτάθλημα, να φτάσουμε στους 8 του Conference League, οπότε και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους φέτος.

Αυτό που μου είπε ο Λουτσέσκου ήταν να βοηθήσω αμυντικά. Είχαν κάνει πολλά γεμίσματα οπότε, έπρεπε να βοηθήσω τον Μπάμπα.

Στο ματς με την Λαμία σκεφτόμουν ένα πράγμα. Ότι έπρεπε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια ώστε να γίνουμε πρωταθλητές. Ο Ολυμπιακός κέρδισε την ΑΕΚ οπότε ήταν καλό αυτό αλλά έπρεπε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι που παίζαμε στην έδρα μας. Έπρεπε να αποδείξουμε ότι είμαστε δυνατοί, ότι μπορούμε να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα, ‘

Είναι ντέρμπι, έχουν ένταση και πάθος. Αλλά εμείς έχουμε το κίνητρο του πρωταθλήματος, πρέπει να παίξουμε για να πάρουμε τον τίτλο, το ξέρουμε ότι ο Άρης θα παίζει για την ιστορία του, αλλά το ίδιο και εμείς.

Θα μιλήσουμε για το συμβόλαιό μου μετά το τέλος του πρωταθλήματος, δεν είναι τώρα η στιγμή”.

Keywords
Τυχαία Θέματα