Βιειρίνια: «Χαλαρώσαμε μετά το 1-0» (video)

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια απέδωσε την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Άρη στην χαλάρωση που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το γκολ που πέτυχε ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του Νοvasports:

Για το αποτέλεσμα: «Δεν είμαι ευχαριστημένος, ούτε εγώ ούτε οι συμπαίκτες μου. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, και ότι ο Άρης δεν θα μας έδινε χώρο. Βρήκαμε το γκολ
που θέλααμε αλλά δεν κρατήσαμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας για να κρατήσουμε την διαφορά με τον Ολυμπιακό».

Για το παιχνίδι του Άρη: «Έκλεισαν πάρα πολύ καλά τους χώρους, δεν μας άφησε να παίξουμε όπως παίζουμε στην Τούμπα. Συγχαρητήρια στον Άρη, νομίζω ότι το γκολ του ήταν οφσάιντ, δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα».

Για το τι έφταιξε για το 1-1: «Στα πρώτα λεπτά του β' μπήκαμε καλά και δυνατά με κατοχή μπάλας, με το 1-0 χαλαρώσαμε, κάτι που δεν πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε να μείνουμε αήττητοι μέχρι το τέλος».

Για τις διαφορές σε σχέση με τον Απόλλωνα: «Είναι διαφορετικό το κάθε παιχνίδι, ο Άρης έχει ποιότητα, διάβασε καλά την ομάδα μας, δεν μας άφησε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και αυτό ήταν το αποτέλεσμα».

Για την συνέχεια στο Κύπελλο: «Δεν πρέπει να μας πειράξει, πρέπει να δείξουμε τι ομάδα είμαστε, αυτό που έχουμε δείξει μέχρι σήμερα. Πρέπει να συνεχίσουμε μπροστά μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου που είναι ένας από τους στόχους μας, πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αποτέλεσμα: «Όπως σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε να σκοράρουμε. Πήγαμε στο ημίχρονο με 1-0, δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε ή να βάλουμε δεύτερο και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα».
Keywords
Τυχαία Θέματα