Βιεϊρίνια: "Αξίζαμε τη νίκη, να πιστέψουμε ότι ανατρέπεται η διαφορά με τον Ολυμπιακό" (vid)

Βιεϊρίνια: "Αξίζαμε τη νίκη, να πιστέψουμε ότι ανατρέπεται η διαφορά με τον Ολυμπιακό" (vid)osinteliΤετ, 01/13/2021 - 22:45

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σε δηλώσεις του στα κανάλια Novasports δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, ενώ σχολίασε και τη διαφορά των 10 βαθμών από την πρώτη θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ήταν ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν πήραμε το

αποτέλεσμα που θέλαμε. Σε όλη τη διάρκεια ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι, εμείς είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο μία φορά πάτησαν στην περιοχή και ένα λάθος μας κόστισε τους βαθμούς. Η εικόνα της ομάδας έχει βελτιωθεί. Είναι σημαντικό ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν τους αφήσαμε να βγουν από το μισό του γηπέδου και δείχνει ότι έχουμε βελτιωθεί".

Για το αν θεωρεί πως αδικούσαν τους εαυτούς τους: "Έχουμε καινούργια πρόσωπα και νομίζω παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε. Αυτό δείξαμε σήμερα. Αν υπήρχε νικητής θα έπρεπε να είμαστε εμείς. Πρέπει να δουλέψουμε για τη συνέχεια".

Για την εμφάνιση και αν αισιοδοξεί για τη συνέχεια: "Το ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα. Θα προτιμούσα να μην είχαμε κάνει καλό ματς και να είχαμε κερδίσει το ματς. Στα τελευταία ματς είμαστε καλύτεροι στο γήπεδο αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Μας δίνει δύναμη η εμφάνιση για να συνεχίσουμε".

Για τις προσθήκες του ΠΑΟΚ: "Μας βοηθούν πολύ. Ο Ουάρντα ξέρει που βρίσκεται. Είναι παίκτης με ποιότητα. Ο Μάικ θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να βρει τον εαυτό του. Είναι παίκτες που θα μας βοηθήσουν στο μέλλον".

Για το αν καλύπτεται η διαφορά: "Έχουμε τρία παιχνίδια ακόμη με τον Ολυμπιακό και αν τα κερδίσουμε είναι 9 βαθμοί. Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Θα πρέπει να το πιστεύουμε και να συνεχίσουμε τη δουλειά".

Για το αν είναι οδηγός η σημερινή εμφάνιση: "Φοράμε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και είμαστε στεναχωρημένοι με την εμφάνιση. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να έχουμε την ίδια εικόνα".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Βιεϊρίνια: "Αξίζαμε τη νίκη, να πιστέψουμε ότι ανατρέπεται η διαφορά με τον Ολυμπιακό" Submitted by osinteli on Τετ, 01/13/2021 - 23:02 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/VIEIRINHA_130121.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σε δηλώσεις του στα κανάλια Novasports δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, ενώ σχολίασε και τη διαφορά των 10 βαθμών από την πρώτη θέση. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σε δηλώσεις του στα κανάλια Novasports δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, ενώ σχολίασε και τη διαφορά των 10 βαθμών από την πρώτη θέση. Article publish on Τετ, 01/13/2021 - 22:45 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα