Παναθηναϊκός: Μεταγραφική σύσκεψη στο Τριφύλλι

Παναθηναϊκός: Μεταγραφική σύσκεψη στο ΤριφύλλιntzouaniΤετ, 01/13/2021 - 22:13

 

Τα μεταγραφικά θέματα έπεσαν στο... τραπέζι, στην πρόσφατη σύσκεψη που έγινε στον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση του σύλλογου επικοινώνησε με τον Πιέρ Ντρεοσί και τον Λάσλο Μπόλονι και συνομίλησαν για όλα τα θέματα που αφορούν το σύλλογο, ωστόσο εκτενέστερη συζήτηση έγινε αναφορικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Τριφυλλιού.

Η διοίκηση των Πράσινων ξεκαθάρισε στον Γενική Διευθυντή

της ομάδας ότι η απόλυτη προτεραιότητα είναι η παραχώρηση των παικτών που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία και οι αποχωρήσεις θα συνδεθούν άμεσα και με τις προσθήκες. Εφόσον το μπάτζετ ελαφρύνει με την αποχώρηση ορισμένων παικτών, τότε ο Πιέρ Ντρεοσί θα έχει το ελεύθερο να προχωρήσει σε περιορισμένες μεταγραφικές κινήσεις, πάντα βέβαια με τη σύμφωνη γνώμη του Λάσλο Μπόλονι και της διοίκησης. 
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Τα μεταγραφικά θέματα έπεσαν στο... τραπέζι, στην πρόσφατη σύσκεψη που έγινε στον Παναθηναϊκό. Article publish on Τετ, 01/13/2021 - 22:13 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα