Βιεϊρά: «Θα ήθελα να δουλέψω στην Ιταλία»

Παρών στην προπόνηση της Νάπολι ήταν ο προπονητής της Νιου Γιορκ Σίτι Πατρίκ Βιεϊρά, ο οποίος δήλωσε αμέσως μετά ότι θα ήθελε να αναλάβει ομάδα της Serie Α, επειδή στην Ιταλία υπάρχει πάθος για το ποδόσφαιρο.

Ο 41χρονος τεχνικός και πρώην μέσος γνωρίζει πολύ καλά το ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς αγωνίστηκε στο παρελθόν με τη φανέλα της Γιουβέντους και της Ιντερ. Στη Νάπολι βρέθηκε ως προσκεκλημένος της ομάδας, αλλά και σε αποστολή ανίχνευσης ταλέντων.

«Ο Σάρι δουλεύει εξαιρετικά και
μου αρέσει πάρα πολύ να βλέπω τη Νάπολι να παίζει. Εχουν μία συλλογικότητα και μία ποιότητα σπάνια, αλλά αναμφίβολα κάτι τους λείπει ότι απουσιάζουν ένας ή δύο παίκτες – κλειδιά», δήλωσε ο Βιεϊρά στο Sky Sport Italia.

«Πιστεύω ότι φέτος Γιουβέντους, Ιντερ και Νάπολι έχουν τις ίδιες πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου. Επίσης, μου αρέσει που βλέπω τον Τζενάρο Γκατούζο και τον Σιμόνε Ιντζάγκι στον πάγκο της Μίλαν και της Λάτσιο αντίστοιχα. Θα μου άρεσε πολύ να δουλέψω ως προπονητής στην Ιταλία, επειδή ο κόσμος παθιάζεται με το ποδόσφαιρο εκεί», πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα