Βέροια-ΠΑΟΚ Β’ 1-1: Ισοπαλία με πέναλτι στις καθυστερήσεις (vds)

Μετά από αρκετή αναμονή άρχισε το Πρωτάθλημα της SLGR2 και ένα από τα ζευγάρια της πρεμιέρας ήταν το Βέροια-ΠΑΟΚ Β’.

Ηταν ένα παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος καθώς το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο χρόνος των καθυστερήσεων ήταν πέντε λεπτά και ο ΠΑΟΚ από το 54’ είχε το προβάδισμα με 0-1 με το γκολ

του Χατζηστραβού. Ο σκόρερ ήταν ο τελικός αποδέκτης μιας πολύ ωραίας, οργανωμένης προσπάθειας του ΠΑΟΚ Β’, με μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση.

Στο 90’+3’ ο διαιτητής, Πουλικίδης έδειξε πέναλτι στη μονομαχία του Τασιούρα με τον Φασίδη. Στο 90’+5’ ο Μπουολί εκτέλεσε το πέναλτι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έκανε το 1-1 και μετά ο διαιτητής σφύριξε και τη λήξη του αγώνα.

Με την επίτευξη του γκολ, στους πανηγυρισμούς, οι παίκτες της Βέροιας σήκωσαν τη φανέλα του Κωστή Δεμηρτζόγλου που πριν από λίγες μέρες υπέστη ρήξη χιαστών.

Ηταν ένα παιχνίδι που είχε διάθεση και από τις δύο ομάδες για να φτάσουν στη νίκη. Ο ΠΑΟΚ Β‘ πήρε το προβάδισμα, η Βέροια έψαξε γκολ ισοφάρισης στη συνέχεια.

Στο 63′ ακυρώθηκε γκολ της Βέροιας ως οφσάιντ.

Στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού η επιστροφή στην ενεργό δράση του Γιάννη Μιχαηλίδη που έπαιξε για πρώτη φορά μετά από τις 13 Μαρτίου όταν είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 63′ ο Μιχαηλίδης μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή, στη θέση του Κωττά και μαζί πήρε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Βέροια (Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός (80′ Ιωάννου), Μπούζας (80′ Ισαακίδης), Μπλέτσας (58′ λ.τ Μπελεβώνης), Ορφανίδης (73′ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουκουβάλας, Μπουόλι.

ΠΑΟΚ Β‘ (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (46′ Γιαξής), Τασιούρας, Κωττάς (64′ Μιχαηλίδης), Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα, Μπράντονιτς (73′ Σπυράκος), Ρικάρντο, Χατζηστραβός (79′ Σπυρίδης), Πανίδης (64′ Γκορντεζιάνι).

Keywords
Τυχαία Θέματα