Mπάγερν Μ.: Επιστρέφει ο Νόιερ

Ο Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος με ανάρτησή του στο Instagram αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο του δέρματος και αναγκάστηκε να χειρουργηθεί τρεις φορές, είχε μείνει εκτός από τις αρχές Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα να καταστεί αμφίβολη η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (20/11-18/12).

«Ο Μάνουελ θα επιστρέψει και θα παίξει, αν όλα πάνε καλά με την τελευταία προπόνηση σήμερα» είπε ο Νάγκελσμαν σε συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

«Πρέπει

να δούμε πώς θα αντιδράσει ο ώμος, αλλά, αν όλα πάνε καλά, θα παίξει».

Η εξέλιξη αυτή χαροποιεί και τον προπονητή της εθνικής Γερμανίας, Χάνσι Φλικ, ο οποίος θα ανακοινώσει την αποστολή του για το Παγκόσμιο Κύπελλο την ερχόμενη Πέμπτη (10/11).

«Δεν περιμέναμε περισσότερο από όσο χρειαζόταν. Περιμέναμε μέχρι ο ώμος να μην πονάει» είπε ο Νάγκελσμαν. «Όταν επιστρέφεις από τραυματισμό υπάρχει πάντα ένας κίνδυνος, αλλά όταν το ιατρικό επιτελείο ανάβει το πράσινο φως για την επιστροφή, τότε αυτός ο κίνδυνος είναι πολύ μικρότερος».

Εκτός από την αυριανή αναμέτρηση θα είναι ο 33χρονος Τόμας Μίλερ, για τέταρτο συνεχόμενο ματς, λόγω προβλήματος στο ισχίο.

Οι Βαυαροί, οι οποίοι κυνηγούν τον 11ο συνεχόμενο τίτλο στο πρωτάθλημα, βρίσκονται στην 2η θέση –με 25 βαθμούς- πίσω από την Ουνιόν Βερολίνου (26 βαθμοί), η οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λεβερκούζεν την Κυριακή (6/11).

Keywords
Τυχαία Θέματα