Βενγκέρ: «Σοβαροί κόντρα στη Μπάτε»

Ο Αρσέν Βενγκέρ ζήτησε από τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα την αναμέτρηση με τη Μπάτε για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Αλσατός τεχνικός τόνισε πως θέλει τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, παρότι η ομάδα του εμφανίζεται αδιάφορη, καθώς ήδη έχει προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Χαρακτηριστικά, ο Βενγκέρ τόνισε:
«Πρέπει να κάνουμε επαγγελματική δουλειά και να κερδίσουμε. Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με τον Μουστάφι, θα επιστρέψει με την Σαουθάμπτον για το πρωτάθλημα την Κυριακή, αλλά όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε για τον Τζακ Γουίλσιρ, ο οποίος φωτογραφήθηκε να κάνει πατινάζ στον πάγο, κάτι που ενόχλησε τους φιλάθλους της Άρσεναλ: «Για το ποδόσφαιρο δεν είναι σπουδαίο, αλλά για την ισορροπία δεν είναι κακό».

Τέλος, ο Αλσατός τεχνικός εξέφρασε για μια ακόμα φορά την αντίθεσή του στην παρουσία των τρίτων του Champions League στην επόμενη φάση του Europa League: «Έχουμε ψηφίσει πολλές φορές, έτσι είναι η δημοκρατία. Ήμουν πάντα εναντίον, αλλά πρέπει να το σεβαστώ».
Keywords
Τυχαία Θέματα