Δώνης: «Να ξαναβρεθούμε στο Champions League»

Ο Γιώργος Δώνης εξέφρασε την επιθυμία να ξαναβρεθεί με τον ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Champions League. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην εμφάνιση της κυπριακής ομάδας στην ήττα 3-0 από την Τότεναμ στο «Γουέμπλεϊ» και έκαναν έναν απολογισμό της πορείας των «γαλαζοκίτρινων» στην εφετινή διοργάνωση.

Αρχικά, ο Δώνης
δήλωσε: «Είναι πολύ ωραία η διαδρομή. Μακάρι κατά τακτά διαστήματα να βρισκόμαστε στο Champions League. Γενικά είχαμε αρκετά θέματα στο πρώτο 25λεπτο, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα. Δεν περίμενα ότι εμείς θα είμαστε αδύναμοι στο αμυντικό μας κομμάτι. Μετά το 25’ είχαμε καλύτερη ισορροπία όταν αλλάξαμε και το σύστημα. Τα παιδιά προσπάθησαν γενικώς και φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Το παιχνίδι που μας ξέφυγε είναι το ματς με την Ρεάλ. Νομίζω ότι οι εμπειρίες αυτές μετράνε».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε για τους επόμενους στόχους της ομάδας του: «Η ευκολότερη δουλειά του προπονητή γίνεται όταν οι παίκτες είναι υγιείς. Αυτό που θέλω είναι να έχουν υγεία οι παίκτες μου ώστε να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα