Βελιγράδι 2022: Πρόωρος αποκλεισμός για τη Βασιλείου

Με χρόνο 53.62 η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε στην 6η θέση και έμεινε εκτός συνέχειας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, ανήμερα των γενεθλίων της.

Η νεαρή Ολλανδέζα Ολυμπιονίκης, Φέμκε Μπολ, που είναι ένα από τα φαβορί, τερμάτισε σε 51.48 χωρίς να πιεστεί ενώ η πολύ έμπειρη παγκόσμια πρωταθλήτρια από τις Μπαχάμες, Σόναι Μίλερ Ουίμπο, έκανε μία χαλαρή κούρσα και τερμάτισε σε 51.75. Η πρόκριση στον επόμενο γύρο έκλεισε στα 52.94.

“Δεν είμαι ικανοποιημένη από τη σημερινή μου εμφάνιση.

Είχα πει αρχικά θα τελειώσω στους Ολυμπιακούς στο Τόκιο. Ωστόσο όταν ξεκίνησε η σεζόν αποφάσισα να συνεχίσω και για το Βελιγράδι. Δεν μου άρεσε ο χρόνος δεν με αντιπροσωπεύει, περίμενα κάτι καλύτερο, αλλά δεν βγήκε. Σίγουρα επηρέασε το γεγονός ότι δεν έκανα κούρσες στη διάρκεια της χρονιάς. Το 400άρι χρειάζεται κούρσες κι εγώ δεν της είχα. Οι προπονήσεις έγιναν έξω στο κρύο, δεν έχουμε κλειστό στάδιο να προπονηθούμε. Ο κόσμος βλέπει μια κούρσα, όμως, δεν ξέρει πως ήταν οι συνθήκες που προηγήθηκαν αυτής. Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω στη συνέχεια”, είπε η Ειρήνη Βασιλείου που έχει πλέον συμμετοχή σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις του στίβου.

Keywords
Τυχαία Θέματα