Γιουβέντους: Νέο ραντεβού για το μέλλον του Ντιμπάλα

Την ερχόμενη Δευτέρα (21/3) θα υπάρχει νέα συνάντηση με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Ο Αργεντινός επιθετικός βλέπει το τρέχον συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της σεζόν και οι διαπραγματεύσεις για επέκταση συμβολαίου δεν έχουν οδηγήσει πουθενά μέχρι στιγμής. Ο διευθυντής της Γιουβέντους, Μαουρίσιο Αριβαμπένε, επιβεβαίωσε ότι ο σύλλογος είχε έρθει σε συμφωνία με το περιβάλλον του παίκτη, αλλά το σενάριο έχει πλέον αλλάξει. Η Γιουβέντους και ο Ντιμπάλα φέρεται να είχαν

δώσει τα χέρια για μια νέα συμφωνία 10 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, αλλά η προσφορά δεν είναι πλέον στο τραπέζι. Η Γιουβέντους άλλαξε στάση λόγω οικονομικών λόγων και μετά από σωματικά προβλήματα που έβγαλε ο παίκτης μέσα στην σεζόν.

Οι δύο πλευρές έπρεπε να συναντηθούν την περασμένη εβδομάδα, αλλά η συνάντηση αναβλήθηκε επειδή ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήθελε μια πλήρη δέσμευση στον αγωνιστικό χώρο πριν από τα παιχνίδια με τη Σαμπντόρια και τη Βιγιαρεάλ. Ο Ντιμπάλα έχει συμβόλαιο 7,3 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο στο Τορίνο και η Γιουβέντους μπορεί να του προσφέρει χαμηλότερο μισθό, επομένως η παραμονή του στον σύλλογο είναι αμφίβολη. Ο Ντιμπάλα εντάχθηκε στη Γιουβέντους σε συμφωνία 40 εκατομμυρίων ευρώ από την Παλέρμο το 2015. Έχει σκοράρει 112 γκολ σε 282 παιχνίδια με την φανέλα της σε όλες τις διοργανώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα