Βατσλίκ: «Βελτιώσαμε τα λάθη μας μέσα από τις προπονήσεις, να πάρουμε την πρόκριση»

O Τόμας Βατσλίκ έκανε ένα σχόλιο για τα λάθη του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι, υπογραμμίζοντας ότι μέσα από τις προπονήσεις η ομάδα έχει βελτιωθεί και έχει… φουλάρει για την πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του από τη συνέντευξη Τύπου:

Για τα όσα περιμένει από τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς με τη Σλόβαν: «Αναλύσαμε τον πρώτο αγώνα, είδαμε τα λάθη μας και προσπαθήσαμε να τα διορθώσουμε μέσα από

τις προπονήσεις. Ελπίζω και πιστεύω να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο στον επαναληπτικό και να πάρουμε την πρόκριση. Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι, έχουμε παίκτες που έχουν εμπειρία συμμετοχής σε τόσους κρίσιμους αγώνες».

Όσο για το αν υπάρχουν διαφορές σε σχέση με τον περσινό αγώνα, που ο Ολυμπιακός απέκλεισε τη Σλόβαν και αν η σλοβακική ομάδα βελτιώθηκε ή ο Ολυμπιακός έγινε χειρότερος, απάντησε: «Ο φετινός αγώνας είναι διαφορετικός από τον περσινό. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, άλλαξε ο προπονητής και θα πρέπει να προσαρμοστούμε στον νέο τρόπο παιχνιδιού. Δέκα μέρες είναι αρκετές για να μάθουμε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο νέος προπονητής και πιστεύω πως θα εμφανιστούμε καλύτεροι και πιο έτοιμοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα