Ίβιτς: “Θα παίξουμε για τη νίκη κόντρα στον Άρη!”

Σαφής και ξεκάθαρος ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς στη σημερινή (10/8) συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής (11/8, 21:00, NS Prime) ρεβάνς με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για τον 3ο προκριματικό γύρο του ECL. Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ τόνισε ότι η ομάδα του θα παίξει επιθετικά, για τη νίκη, ώστε να κλειδώσει την πρόκριση στα πλέι οφ, παρότι γνωρίζει την ποιότητα και τη δυναμική του αντιπάλου, για την οποία έκανε λόγο και ο αρχηγός των Ισραηλινών, Σεράν Γέινι, επίσης στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Ο Βλάνταν Ίβιτς είπε:

Για το πώς προσεγγίζει

η Μακάμπι το παιχνίδι: “Ήρθαμε για να παίξουμε φυσιολογικά. Το αυριανό παιχνίδι είναι το δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Δουλέψαμε σκληρά. Ήρθαμε νωρίτερα, λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ. Θα παίξουμε επιθετικά, θα παίξουμε για τη νίκη”.

Για το πως προετοίμασε την ομάδα του, όσον αφορά στο τι θα συναντήσει: “Ξέρω την πόλη και τις ομάδες. Πέρασα έναν χρόνο στον Άρη και επτά στον ΠΑΟΚ. Την περασμένη σεζόν είδα το ελληνικό πρωτάθλημα. Έγιναν δυνατά και σκληρά παιχνίδια. Ο Άρης είναι μία καλή ομάδα, με ποιότητα και καλούς παίκτες. Τους σέβομαι, ωστόσο θα βασιστούμε στη δική μας ποιότητα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα”.

Για το αν υπάρχουν προβλήματα στη Μακάμπι και αν σκέφτεται να πάει σε αλλαγή τακτικής: “Είναι ένα άλλο παιχνίδι. Όλα είναι πιθανά. Δουλέψαμε διαφορετικά συστήματα για αύριο. Μπορεί να αλλάξει το σύστημα. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα, αλλά μπορεί να έχουμε διαθέσιμο τον παίκτη τελικά. Θα το δούμε μετά την προπόνηση. Άλλοι προπονητές αλλάζουν τακτική, άλλοι όχι. Αύριο θα δείτε τι θα κάνουμε”.

Για το τι περιμένει να δει διαφορετικό από τον Άρη στο αυριανό παιχνίδι: “Σίγουρα θα αλλάξουν κάτι, αλλά δεν ξέρω τι. Θα είμαστε έτοιμοι. Για μένα έχει σημασία η απόδοση της ομάδας μου περισσότερο. Αν ο Άρης εμφανιστεί αλλαγμένος, δεν το ξέρω. Έχουν, όμως, πολλές επιλογές, ειδικά μπροστά. Είναι ομάδα που έχει ποιότητα”.

Από τη δική του πλευρά, ο αρχηγός της Μακάμπι, Σεράν Γέινι, δήλωσε για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη:

Για το παιχνίδι: “Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Άρη. Ξέρουμε πως είναι καλή ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και γνωρίζουμε πως με γεμάτο γήπεδο παίρνει ώθηση ο Άρης. Οπότε περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι”.

Σχετικά με το που θα κριθεί το παιχνίδι: “Δεν μπορώ να σας πω τι να περιμένετε. Ξέρουμε πως ο Άρης θα πολεμήσει. Ξέρουμε τη δυναμική που έχει ο Άρης. Ξέρουμε τι να περιμένουμε, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα