Παπαεμμανουήλ: «Καλό σύνολο η ΑΕΚ»

Ο Ανδρέας Παπαεμμανουήλ υπογράμμισε πως η ΑΕΚ μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, στην επικείμενη αναμέτρηση των δυο ομάδων για το Champions League. Παράλληλα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στη φιλική νίκη 1-0 της Ένωσης επί των Βαυαρών το 1971, όπου πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αρχικά,
ο Παπαεμμανουήλ δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM»: «Ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια στην καριέρα μου. Πέτυχα ένα γκολ με εκτέλεση φάουλ. Η μπάλα είχε πολλά φάλτσα και ο τερματοφύλακας Μάιερ δεν κατάλαβε πώς το δέχτηκε γιατί η μπάλα έφυγε από τα χέρια του. Είχα δυνατό σουτ, λέγανε. Είχα σπάσει φωτογραφικές μηχανές, είχε φύγει μια… φλοίδα από το δοκάρι, είχε περάσει μέσα από τα κάγκελα… Πολλές ιστορίες».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ: «Ο Παναθηναϊκός κάνει καλή προσπάθεια και θα πρέπει κι άλλες ομάδες να χρησιμοποιήσουν Ελληνόπουλα με ταλέντο. Διαφορετικά δεν έχει μέλλον το ελληνικό ποδόσφαιρο με τους ξένους. Οι καλοί ξένοι προτιμάνε το εξωτερικό. Η ΑΕΚ έχει καλό σύνολο. Ποδόσφαιρο είναι και στο ποδόσφαιρο πολλά γίνονται. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα».
Keywords
Τυχαία Θέματα