Βαθμός χρυσάφι για την Μπολόνια (video)

Στο ντεμπούτο του Βιτσέντζο Μοντέλα στον πάγκο της Φιορεντίνα οι βιόλα ήταν καλύτεροι αλλά δε νίκησαν την Μπολόνια. Οι φιλοξενούμενοι του Σίνισα Μιχάιλοβιτς με το 0-0 πήραν σημαντικό βαθμό στην μάχη για την παραμονή!

Με νέο προπονητή και νέο σχήμα η Φιορεντίνα μπήκε με ενθουσιασμό στο ματς και έκανε τρεις φάσεις στο πρώτο εικοσάλεπτο αλλά οι Κιέζα (5'), Σιμεόνε (10') και Νταμπό (18') δεν κατάφεραν να σκοράρουν!

Η Μπολόνια άντεξε στο πρώτο εικοσάλεπτο! Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες έκαναν κακή εμφάνιση
δημιουργικά και το 0-0 στο ημίχρονο ήταν δίκαιο!

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Φιορεντίνα είχε την μπάλα και τις καλύτερες ευκαιρίες αλλά... δεν σκόραρε. Καλύτερη στιγμή το δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Μουριέλ στο 79ο λεπτό!

Η Μπολόνια λίγο έλειψε να κλέψει το ματς στο φινάλε καθώς από λάθος του Βερτού οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στη κόντρα αλλά ο Ορσολίνι δεν κατάφερε να νικήσει τον Λαφόντ και το 0-0 έμεινε ως το τέλος!

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ : Λαφόντ - Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Τσεκερίνι - Κιέζα, Νταμπο, Βερτού, Ζέρσον (77' Μπενάσι), Μπιράγκι - Σιμεόνε (56' Μιραλάς), Μουριέλ (87' Βλάχοβιτς)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ : Σκορούπσκι - Εμπάγε, Ντανίλο, Λιάνκο, Ντάικς - Πούλγκαρ (72' Τζεμαΐλι), Πόλι (78' Ντόνσα)- Ορσολίνι, Σοριάνο, Σανσόνε - Παλάσιο (81' Σαταντέρ)
Keywords
Τυχαία Θέματα