Μπαράζ αποβολών στο Τορίνο!

Τορίνο και Κάλιαρι ήρθαν ισόπαλες 1-1 για την 32η αγωνιστική της Serie A, σε ένα γεμάτο παιχνίδι από όλες τις απόψεις. Το γκολ της Τορίνο πέτυχε ο Ζάτζα (52'), ο οποίος αποβλήθηκε στη συνέχεια, ενώ για την Κάλιαρι ισοφάρισε ο Παβολέτι (75').

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Κάλιαρι να έχει την πρώτη σπουδαία στιγμή στο 11' με τον Μολδαβό Ιονίτσα να στέλνει με δυνατό σουτ την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σιρίγκου! Οι δύο ομάδες
είχαν κάποιες καλές στιγμές, όμως το γκολ δεν ήρθε και το ημίχρονο ολκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς γκολ.

Η Τορίνο μπήκε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52' έφτασε στο γκολ με τον Σιμόνε Ζάζα να σκοράρει για τρίτη φορά στο πρωτάθλημα και να δίνει λύση στο επιθετικό πρόβλημα εξαιτίας των απουσιών Μπελότι και Φαλκέ. Στο 74' ο Ζάζα αντίκρυσε απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί προφανώς εκφράστηκε απρεπώς προς τον διαιτητή της αναμέτρησης Μασιμιλιάνο Ιράτι, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Η Κάλιαρι το εκμεταλλεύτηκε άμεσα και ένα λεπτό αργότερα έφτασε στην ισοφάριση με τον πρώτο της σκόρερ, Λεονάρντο Παβολέτι. Αρχικά ο επόπτης υπέδειξε οφσάιντ, όμως με την παρέμβαση του VAR, ήρθε οριστικά η ισοφάριση.

Η ομάδα της Σαρδηνίας έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα είχε πλέον ευκαιρία για την ανατροπή, όμως στο 82' ήρθε η αποβολή με δεύτερη κίτρινη, του Λούκα Πελεγκρίνι για δυνατό μαρκάρισμα στον Όλα Αϊνά, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Νικολό Μπαρέλα με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Παριτζίνι.

Μάλιστα στην εκτέλεση του συγκεκριμένου φάουλ, ο Μπασέλι έψαξε γκολ νίκης για την Τορίνο, όμως ο Κράνιο επενέβη αποτελεσμταικά και κράτησε το 1-1.

Στο ματς πέρασε ως αλλαγή και ο Μπάμπης Λυκογιάννης αντικαθιστώντας στο 85' τον σκόρερ της Κάλιαρι, Παβολέτι. Αυτή ήταν η όγδοη συμμετοχή του Έλληνα αμυντικού με την Κάλιαρι.

Η Τορίνο έχασε ξανά έδαφος στη μάχη της ευρωπαϊκής εξόδου, μένοντας στους 50 βαθμούς, με την Αταλάντα αν κερδίσει αύριο (15/4) την Έμπολι να ξεφεύγει με διαφορά πέντε βαθμών. Η Κάλιαρι έφτασε τους 37 βαθμούς.
Keywords
Τυχαία Θέματα