Βασιλιάς στεριάς, θάλασσας και του box office αναδεικνύεται ο Aquaman

Για δεύτερη εβδομάδα, παρακαλώ.

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα το "Aquaman" γίνεται ο βασιλιάς του box office, σύμφωνα με το Box Office Mojo.

Οι εισπράξεις της ταινίας στις ΗΠΑ ανέρχονται στα $188 εκ., ενώ το παγκόσμιο σύνολό της είναι $750 εκ.. Και μπορεί τα χρήματα να φαίνονται πολλά, αλλά να σημειωθεί

ότι η ταινία σημείωσε πτώση ύψους -23.5% στους θεατές της. Η Κίνα παραμένει η κύρια εισροή εισοδήματος της ταινίας με κέρδη ύψους $260,4 εκ. και αναμένουμε να δούμε πως θα τα πάει όταν κυκλοφορήσει σε Ιταλία και Ιαπωνία.

Η νέα ταινία της Disney, "Mary Poppins Returns", είδε αύξηση +19% στους θεατές της, κάτι που της απέφερε άλλα $28 εκ. για την δεύτερη εβδομάδα προβολής της. Στις ΗΠΑ μέχρι στιγμής έχει φτάσει τα $100 εκ., ενώ στον υπόλοιπο κόσμο τα $75 εκ.. Η ταινία δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα σε Αυστραλία και Ρωσία.

Το "Bumblebee" της Paramount, αν και θεωρείται πιο ευχάριστο σε σχέση με τις άλλες ταινίες των Transformers, είδε μια πτώση -5% και τα συνολικά της κέρδη ανέρχονται στα $90 εκ. Η ταινία δεν έχει προβληθεί ακόμα σε Κίνα και Ιαπωνία.

Στην τέταρτη θέση βρίσκουμε το "Spider-Man: Into the Spider-Verse", το οποίο αν και είδε μια μεγάλη πτώση, έχει καταφέρει να φτάσει τα $213,2 εκ. παγκοσμίως. Η ταινία δεν έχει κάνει το ντεμπούτο της ακόμα σε Βραζιλία και Ιαπωνία.

Ολοκληρώνοντας το Τοp 5, θα βρούμε το "The Mule" του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή Clint Eastwood, το οποίο είδε αύξηση ύψους +24% κάτι που του έδωσε επιπλέον $11,78 εκ., με τα οποία ξεπέρασε το όριο των $60 εκ. σε εισπράξεις.

Τέλος, μια άλλη πρεμιέρα της εβδομάδας ήταν το "Holmes & Watson" της Sony με τους Will Ferrell και John C. Reilly. Η ταινία δεν φαίνεται να ενθουσίασε και πολύ τους θεατές, μιας και έχει ξαναδεί την συνεργασία αυτών των ηθοποιών και σε άλλες ταινίες (Step Brothers, Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby). Εισπρακτικά μέσα σε έξι μέρες προβολής είδε περίπου $20 εκ. από τις ΗΠΑ και άλλα $4 από τον υπόλοιπο κόσμο. Αναμένουμε να δούμε την επίδοσή της σε Ρωσία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία.

IGN Greece Όταν ο πρωταγωνιστής του "Entourage" έπαιζε τον Aquaman Ο Jason Momoa απαντάει στα σχόλια του IGN Aquaman Review

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα