Βασιλειάδης: «Επαφές με τον Άρη για το Παλέ»

Ο Γιώργος Βασιλειάδης αποκάλυψε πως υπάρχουν ήδη επαφές της Πολιτείας με τη διοίκηση του Άρη, για το θέμα του «Αλεξανδρείου» και συμπλήρωσε πως το συγκεκριμένο θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε πως η Πολιτεία είναι αποφασισμένη να σταθεί δίπλα σε κάθε project για το καλό του αθλητισμού.

Αρχικά, ο Βασιλειάδης δήλωσε στην εφημερίδα «Metrosport»:
«Καταρχήν έχουμε μια συνεργασία με τον Άρη μέσω της διοίκησης των ΕΑΚ. Έχουμε συζητήσει για το πώς προχωράμε και άμεσα και μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Η συζήτηση είναι ανοιχτή για οποιοδήποτε πλάνο σεβόμενοι την ιστορία του Άρη, τον λαό του Άρη αλλά και όλα όσα πρόσφερε στο ελληνικό μπάσκετ. Ταυτόχρονα όμως σεβόμενοι το δημόσιο συμφέρον. Άρα σε οποιαδήποτε προσπάθεια που προάγει τον ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ και τον Άρη εμείς θα είμαστε συνοδοιπόροι. Πρέπει να έχουμε συγκεκριμένο πλάνο, συγκεκριμένο οδικό χάρτη για το πώς θα προχωρήσουμε και μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι».

Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός Αθλητισμού συμπλήρωσε: «Η Πολιτεία είναι δίπλα για βοηθήσει σε οποιοδήποτε το οποιοδήποτε project, μπορεί να δώσει μια οικονομική βιωσιμότητα και να δείξει ότι μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές συνθήκες για την εξέλιξη του αθλήματος και της ομάδας και της πόλης. Σε οποιοδήποτε τέτοιο project εμείς θα είμαστε αρωγοί. Γι’ αυτόν τον λόγο γίνονται συζητήσεις και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και για το καλό του Άρη και του Αλεξανδρείου και του ελληνικού μπάσκετ».
Keywords
Τυχαία Θέματα