Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ

Τι δήλωσαν οι Κώστας Χαραλαμπίδης και Θοδωρής Ζάρας μετά το τέλος του σημερινού (20/1) αγώνα με τον ΓΣ Λάρισας Φάρος

Διπλό ήταν το σοκ για τους «ασπρόμαυρους» στο σημερινό (20/1) παιχνίδι με τον ΓΣ Λάρισας Φάρος. Από τη μία ήταν η βαριά ήττα, που έπεσε σαν... κεραμίδα, κι από την άλλη ήταν η είδηση του χαμού του πατέρου του Ηλία Παπαθεοδώρου, που έγινε γνωστή στην ομάδα αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης κι έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς, όπως ήταν επόμενο, βρέθηκε ο συνεργάτης
του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος δήλωσε: «Με όλο το σεβασμό στη δουλειά σας, δεν θέλω ναπω κάτι για το παιχνίδι. Είναι δύσκολη στιγμή μετά την πληροφόρηση για το θάνατο του πατέρα του προπονητή μας. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι πέρα από το να πω συγχαρητήρια στην ομάδα του Φάρου. Αυτή τη στιγμή η σκέψη όλων μας είναι στον προπονητή μας και στις δύσκολες στιγμές, που περνάει».

Από τη δική του πλευρά, ο Θόδωρος Ζάρας είπε μετά τη λήξη του αγώνα: «Είναι ξεκάθαρο πώς φταίει η άμυνά μας. Όταν δέχεσαι εκατό πόντους από μία ομάδα, είναι δύσκολο να διαχειριστείς και να κερδίσεις το παιχνίδι. Από την αρχή δεχτήκαμε πολλά και εύκολα καλάθια και δεν ελέγξαμε ποτέ τον ρυθμό του παιχνιδιού, ώστε να πάρουμε κεφάλι στο σκορ και να το διατηρήσουμε».

Σχετικά με τις απουσίες των Κόνιαρη και Μαργαρίτη τόνισε: «Οι απουσίες των Μαργαρίτη και Κόνιαρη είναι σημαντικές για εμάς, αλλά εκτός αυτού σήμερα δεν είχαμε συγκέντρωση, δεχτήκαμε πολλούς πόντους και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Όσο για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Τενερίφη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικήςτου Basketball Champions League, δήλωσε: «Είναι δύσκολο ταξίδι, αλλά θα πάμε να παλέψουμε για τη νίκη, με στόχο να κάνουμε πιο εύκολη την πρόκριση στην επόμενη φάση».
Keywords
Τυχαία Θέματα