Βάρη: Επεσαν 270 κεραυνοί μέσα σε μια ώρα – Ξέσπασε φωτιά σε έξι σημεία

Eστίες φωτιάς είναι πιθανό να προκλήθηκαν μετά από πτώση κεραυνών, σε έξι σημεία, σε περιοχές της Βάρης, της Βούλας και του Κορωπίου, κινητοποιώντας ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, συνολικά 15 οχήματα και 30 πυροσβέστες, κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τις φωτιές, ενώ γίνονται συνεχείς έλεγχοι και περιπολίες.

Οι φωτιές πιθανολογείται ότι προκλήθηκαν από την έντονη κεραυνική δραστηριότητα, χωρίς βροχή, που σημειώθηκε σε αυτές τις περιοχές, ωστόσο ασφαλή συμπεράσματα, θα διεξαχθούν όταν ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα.

Πάνω από 270 κεραυνοί
σε μία ώρα

Όπως ανέφερε στο Open, ο δήμαρχος της Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος “δεν είχαμε έναν κεραυνό, αλλά μια “ωριαία συναυλία” από κεραυνούς. Έπεσαν περίπου 270 από τις 5:30 μέχρι τις 6:30”, σημείωσε και επεσήμανε πως ξεκίνησαν έξι φωτιές σε υπαίθριες περιοχές γύρω από την πόλη.

“Ξέσπασαν έξι φωτιές σχεδόν συγχρόνως” είπε. “Εγώ δεν το έχω ξαναδεί αυτό, αλλά ακόμα και οι άνθρωποι της Πυροσβεστικής δεν έχουν αντιμετωπίσει τέτοιο φαινόμενο”, πρόσθεσε.

Πηγή: ΤΗΕΤΟC

Keywords
Τυχαία Θέματα