Βαλένθια-Αλαβές 3-0: Αήττητες και βελτιωμένες οι “νυχτερίδες”

Oι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια, στο 3′ χάρη στην ασίστ του Τσέρισεφ και το τελείωμα του Βας.

Μάλιστα στο 8ο λεπτό έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά ο Γκουέντες έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας της αναιμικής Αλαβές.

Η ομάδα του Μπορδαλάς είχε ως κινητήριο μοχλό τον Γκουέντες που είχε ελευθερία στις κινήσεις του και βρισκόταν μονίμως μεταξύ των γραμμών της Αλαβές.

Στο 45+2′ ήρθε μια στιγμή μαγείας

από τον Σολέρ (προσφάτως κληθείς στην εθνική Ισπανίας από τον Λουίς Ενρίκε), μετά τη σέντρα του Γκαγιά και την ασίστ του Γκουέντες, ο Ισπανός με απίθανο τρόπο βρήκε και πάλι δίχτυα με τακουνάκι, φτάνοντας τα 3 γκολ στη La Liga για το 2-0.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Γκουέντες σημείωσε το 3-0 ύστερα από ασίστ του Μάξι Γκόμες, με το εναπομείναν διάστημα να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Οι Βάσκοι έχουν μόνο ήττες στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, ενώ η Βαλένθια έχει την καλύτερη συγκομιδή της απο το 2014/15 με 7 βαθμούς.

Bαλένθια (4-2-3-1): Μαμαρντασβίλι, Κορέια, Παουλίστα, Αλδερέτε (85′ Ντιακαμπί), Γκαγιά (αρχ.), Βας (85′ Μούσα), Γκιγιαμόν (68′ Ράτσιτς), Σολέρ, Γκουέντες (68′ Μάρκος Αντρέ), Τσέρισεφ, Γκόμες

Προπονητής: Χοσέ Μπορδαλάς

Αλαβές (4-4-2): Πατσέκο, Ναβάρο, Μιάζγκα, Λεζέν, Λόπεθ, Πελίστρι (68′ Μέντεθ), Λουμ (62′ Πέρε Πονς), Πίνα (83′ Μογιά), Γκαρθία (46′ Ριόχα), Γκουιντέτι (62′ Σιλά), Χοσέλου

Προπονητής: Χάβι Καγέχα

Keywords
Τυχαία Θέματα