Τζόουνς: «Να μάθουμε από το λάθος μας»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης απέδωσε ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ την απώλεια της μεγάλης διαφοράς στο τέλος κόντρα στην Καρσίγιακα.

Αντικείμενο συζήτησης στο τέλος του αποψινού (6/3) αγώνα με την Καρσίγιακα ήταν για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως ήταν φυσικό, η απώλεια στο φινάλε της μεγάλης διαφοράς που είχαν πάρει νωρίτερα. Ο Λάκι Τζόουνς, για παράδειγμα, μίλησε αμέσως μετά την αναμέτρηση για λάθη, που δεν πρέπει να επαναληφθούν από τους «ασπρόμαυρους».


«Συγχαρητήρια στην Καρσίγιακα! Είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο και πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Έχει καλούς Αμερικανούς. Εμείς είχαμε ένα καλό πλάνο και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε σωστή λειτουργία κι ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι από το επιτελείο μας», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ του «Δικέφαλου» μετά την αποψινή πρώτη αναμέτρηση με την τούρκικη ομάδα στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Basketball Champions League.

Στη συνέχεια, όμως, στάθηκε στα λάθη του ΠΑΟΚ στο τέλος, που έριξαν την υπέρ του διαφορά. Συγκεκριμένα, είπε: «Είναι κάτι που έχει συμβεί ξανά στην ομάδα. Είναι και κάτι όμως που πρέπει να διορθώσουμε. Οφείλουμε να διατηρούμε τη συγκέντρωσή μας ως το τέλος. Μας έχει συμβεί και σε άλλους αγώνες και γι' αυτό το λόγο πρέπει στην Τουρκία να είμαστε συγκεντρωμένοι ως το τέλος».

Όσο για το τι έκανε καλά ο ΠΑΟΚ και πήγε τη διαφορά μέχρι το +19 τόνισε ο Τζόουνς: «Ήταν η ένταση στην άμυνά μας. Το πιο σημαντικό ήταν που κάναμε δύσκολη την εύρεση λύσεων στην επίθεσή τους. Έχουν πολύ καλούς περιφερειακούς σουτέρ. Όσο ελέγχαμε τον τομέα της άμυνας, βρίσκαμε λύσεις στην επίθεση, γιατί ήμασταν σωστά προετοιμασμένοι και γνωρίζαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου».
Keywords
Τυχαία Θέματα