«Baby Driver»: Το δυνατό blockbuster του Έντγκαρ Ράιτ αποκλειστικά στη Nova!

Η αστυνομική ταινία δράσης «Baby Driver» του Έντγκαρ Ράιτ, που ήταν υποψήφια για τρία βραβεία Όσκαρ (Ήχου, Ηχητικών Εφέ και Μοντάζ) και μία Χρυσή Σφαίρα (Ά Ανδρικού Ρόλου), ενώ κέρδισε το βραβείο BAFTA για το Καλύτερο Μοντάζ, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 18 Μαρτίου, στις 22:00!

Η ταινία περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του νεαρού, χαρισματικού οδηγού Baby
(Άνσελ Έλγκαρτ). Ο Baby είναι ένας «διαβολικά» καλός οδηγός, ο οποίος πάσχει από ένα έντονο βουητό στ’ αυτιά που τον αναγκάζει να ακούει συνέχεια μουσική με ακουστικά. Σε μικρή ηλικία, έκλεψε το λάθος αυτοκίνητο και έκτοτε, είναι αναγκασμένος να δουλεύει ως οδηγός ληστειών. Έχοντας μπλέξει με το οργανωμένο έγκλημα έχει αναλάβει να φυγαδεύει τα μέλη μιας συμμορίας έπειτα από κάθε ληστεία, μέχρι που γνωρίζει τον έρωτα στο πρόσωπο μίας όμορφης σερβιτόρας η οποία του αλλάξει τη ζωή. Τότε, ο Baby βλέπει την ευκαιρία να αποσυρθεί από τις εγκληματικές ενέργειες, κλείνοντας μια για πάντα παλιούς λογαριασμούς, όμως το αφεντικό του έχει άλλη άποψη…

Τον πρωταγωνιστή Άνσελ Έλγκορτ πλαισιώνει ένα καταξιωμένο καστ ηθοποιών, όπως ο Κέβιν Σπέισι, ο Τζέιμι Φοξ, ο Τζον Χαμλ κ.α.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema
•Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide
•Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata
•Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis
•Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για
να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των #Novacinema HD.
Keywords
Τυχαία Θέματα