Τζόκοβιτς: «Ορισμένοι θέλουν να πάρουν το κεφάλι σου»

Ο Σέρβος τενίστας τόνισε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πως ανυπομονεί να αγωνιστεί στη Μελβούρνη, ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την αποχή του από τους αγώνες, την περσινή χρονιά.

Αρχικά, ο Τζόκοβιτς δήλωσε: «Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ένας επαγγελματίας τενίστας που αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, δεν έχει πολύ χρόνο για μεγαλύτερες περιόδους προπόνησης. Το γεγονός ότι δεν έπαιζα για αρκετούς μήνες πέρυσι, ειδικά στο ξεκίνημα της περσινής χρονιάς, μου επέτρεψε να δουλέψω με την ομάδα μου, να δουλέψω το σώμα μου, τα χτυπήματά μου

και αυτό με βοήθησε αργότερα να πετύχω σπουδαία αποτελέσματα».

Στη συνέχεια, ο «Νόλε» δήλωσε: «Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Τελείωσα τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο και συνέχισα στον ίδιο ρυθμό στην Αδελαΐδα. Μου άρεσε όπως έπαιξα εδώ. Κέρδισα ορισμένους πολύ καλούς παίκτες, ειδικά στα τελευταία ματς του τουρνουά. Προπονούμαι όσο πιο σκληρά γίνεται, όπως κάνουν όλοι. Υπάρχουν αρκετοί νεαροί τενίστες που είναι πεινασμένοι και θέλουν να κερδίσω. Θέλουν να πάρουν το κεφάλι σου σε ένα μεγάλο στάδιο. Το ξέρω αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζόκοβιτς, Ορισμένοι,tzokovits, orismenoi