Τζιρόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-1: Επιστροφή στις νίκες μετά από επτά αγωνιστικές

Οι Καταλανοί ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως ο τερματοφύλακας των Βάσκων Ουνάι Σιμόν κρατούσε τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι με τις επεμβάσεις του.

Στο 67′ ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει τίποτα όταν ο Γαρθία εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο στόπερ Λόπεθ στο πρώτο δοκάρι έγραψε το 1-0 με κεφαλιά.

Οι Καταλανοί στο 75′ έκαναν και το 2-0 με τον Λόπεθ να κάνει μακρινή μπαλιά για την αλλαγή του Μίτσελ Σάντσεθ, Ιβάν Μαρτίν, ο οποίος εκτέλεσε τον Σιμόν στην πρώτη του συμμετοχή στο

πρωτάθλημα!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσπάθησε με τις αλλαγές να διαφοροποιήσει τα δεδομένα και δύο από αυτές, οι Ντε Μάρκος και Γουρουθέτα συνεργάστηκαν στο 78′, με τον δεύτερο να μειώνει σε 2-1 από κοντά.

Ωστόσο η Τζιρόνα κράτησε χωρίς πρόβλημα το τρίτο φετινό τρίποντό της (όλα εντός έδρας), ενώ η Αθλέτικ έχει πλέον μία νίκη σε έξι αγώνες, χάνοντας την ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Tζιρόνα (Μίτσελ): Γασανίγα – Αρνάου, Μπουένο, Λόπεθ, Μιγκέλ (85′ Χ. Ερνάντεθ) – Οριόλ – Βίγια (66′ Μαρτίν), Ερέρα (85′ Τεράτς), Α. Γαρθία, Βαλέρι (62′ Ρικέλμε) – Καστεγιάνος (62′ Στουάνι).
Αθλέτικ Μπιλμπάο (Βαλβέρδε): Σιμόν – Λέκουε (55′ Ντε Μάρκος), Γεράι, Μαρτίνεθ, Γιούρι (46′ Μπαλενθιάγα) – Σανθέτ (69′ Θάραγα), Μπέσγα (55′ Βενθεδόρ) – Ν. Ουίλιαμς, Ρ. Γαρθία (69′ Γουρουθέτα), Μπερενγκέρ – Ι. Ουίλιαμς.

Keywords
Τυχαία Θέματα