Τζιανιόλο: Γύρισε και στην Εθνική Ιταλίας

Ο άτυχος Τζιανιόλο έχει αποθεραπευτεί από τις δύο ρήξεις χιαστού και επέστρεψε για να παίξει για την Εθνική. Ο Τζανιόλο είπε ότι ο μακρύς δρόμος του πίσω στην αγωνιστική δράση κορυφώθηκε σε μια «τέλεια βραδιά» όταν σκόραρε εναντίον της Τραμπζονσπόρ στο Europa Conference League.

“Ήταν μια τέλεια βραδιά. Ελπίζω να υπάρχουν πολλές περισσότερες », δήλωσε ο Zaniolo στη RAI.

«Αλλά ήταν δύσκολο. Πολύ περισσότερο από όταν τραυματίστηκα την πρώτη φορά. Στην Ολλανδία δέχτηκα ένα πλήγμα. Έκλαιγα για μια εβδομάδα. Προερχόμουν από έξι, επτά μήνες αποκατάστασης και ξεκινούσα από την αρχή. Ωστόσο, με τη δουλειά μου, ανακάλυψα ότι είχα μέσα μου ψυχικά αποθέματα που δεν ήξερα, και μεγάλωσα ως άνθρωπος, ως ποδοσφαιριστής. Μπορώ να το πω τώρα, δεν βλάπτουν όλα τα κακά”

Ο νεαρός τόνισε ότι είναι «τιμή του» να είναι μέλος της ομάδας του Ρομπέρτο ​​Μαντσίνι. «Είμαι ήδη τιμή μου που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, θα χρειαστώ ταπεινότητα για να γράψω περισσότερες συμμετοχές. Το ποδόσφαιρο είναι το παν για μένα από μικρή ηλικία. Δεν μίλησα με τον Μαντσίνι, αλλά ξέρω τι θέλει».

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ξεκίνησε τη ζωή του στη Ρόμα με τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και ο Τζανιόλο ελπίζει ότι θα «πετύχουν πολλά πράγματα» μαζί στο Ολίμπικο.

«Είναι ένας σπουδαίος προπονητής, χαρισματικός εντός και εκτός γηπέδου. Ξέρει πώς να φτιάξει μια ομάδα. πηγαίνει μαζί με όλους, πρακτικά. Περίμενα ότι θα ήταν έτσι, ένας ήσυχος τύπος, που λέει τα πράγματα ως έχουν, σκληρός, αλλά και καλός. Ελπίζω να πετύχω πολλά πράγματα μαζί του”

Keywords
Τυχαία Θέματα