Τζένοα – Βερόνα 3-3: Έβρεξε γκολ στη Γένοβα!

Ο 26χρονος Αργεντινός επιθετικός, Τζιοβάνι Σιμεόνε, ξεκίνησε στο βασικό σχήμα για δεύτερη σερί αγωνιστική και άνοιξε το σκορ σημειώνοντας το παρθενικό του γκολ με την ομάδα της Ελλάς Βερόνα (0-1, 8ο λεπτό). Ακόμα μία ασίστ από τον Μάρκο Φαραόνι που εμπλέκεται σε 21 γκολ της ομάδας του (10 γκολ – 11 ασίστ) από την σεζόν 2018-2019 που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του. Ο γιος του Τσόλο Σιμεόνε σκόραρε εις

βάρος της παλιάς του ομάδας, είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην Serie A από την Γένοβα (2016-2017 – 12 γκολ).

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Βερόνα κέρδισε πέναλτι και ο Τσέχος, Αντονίν Μπαράκ, ανέβασε το δείκτη του σκορ (0-2, 49ο λεπτό). Η Τζένοα απάντησε με δικό της πέναλτι που εκτέλεσε ο 34χρονος αρχηγός, Νομένικο Κρίσιτο (3ο φετινό γκολ) μειώνοντας και βάζοντας την ομάδα του Μπαλαρντίνι στην διεκδίκηση βαθμών (1-2, 76ο λεπτό).

Το φινάλε καταπληκτικό με την Τζένοα να γυρίζει το ματς μέσα σε πέντε λεπτά με πρωταγωνιστή τον Ματία Ντέστρο, που με δύο γκολ (2-2, 80ο λεπτό) και 3-2, 85ο λεπτό) ολοκλήρωσε την ανατροπή! Ο Ιταλός έφτασε τα πέντε γκολ μέσα στον Σεπτέμβριο σκοράροντας για τρίτη σερί αγωνιστική. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κροάτης Νίκολα Κάλινιτς που ήρθε από τον πάγκο για να γράψει το τελικό 3-3 στο 91ο λεπτό!

Η είσοδος για τους φιλάθλους στο Λουίτζι Φεράρις ήταν ελεύθερη μετά από προτροπή των νέων Αμερικανών ιδιοκτητών (777 Partners) του συλλόγου από την Γένοβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζένοα – Βερόνα 3-3, Έβρεξε, Γένοβα,tzenoa – verona 3-3, evrexe, genova