Τζένοα – Σπέτσια 0-1: Νίκης σωτηρία για την Σπέτσια (hls)

Η Σπέτσια ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 13 απείλησε την εστία της Τζένοα με κεφαλιά του Μανάι με τον Σιρίγκου ωστόσο να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα και να μαζεύει τη μπάλα. Ένα λεπτό αργότερα ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους. Ο Βέρντε έδωσε στον Μπαστόνι και αυτός νίκησε τον πορτιέρε της Τζένοα για ν΄ανοίξει το σκορ.

Ο Μανάι απώλεσε μεγάλη ευκαιρία στο 34΄όταν βρέθηκε μέσα στην περιοχή όμως είδε τη μπάλα να περνάει για λίγο άουτ.

Πάλι ο Μανάι λίγο πριν το τέλος

του πρώτου ημιχρόνου απείλησε τον Σιρίγκου όμως ο τερματοφύλακας της Τζένοα είχε σωστή θέση και μάζεψε τη μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57, ήρθε η πρώτη καλή ευκαιρία για την Τζένοα. Ο Ντέστρο μέσα από την περιοχή δεν κατάφερε να νικήσει τον Προβεντέλ για να ισοφαρίσει! Στο 64΄ο Σιρίγκου, έκανε εντυπωσιακή επέμβαση παραχωρώντας το κόρνερ στην προσπάθεια του Μπαστόνι!

Στο 74΄ ο Γκόραν Πάντεφ έβγαλε επικίνδυνη σέντρα σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ!

Η Τζένοα πίεσε στα τελευταία λεπτά και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον ντέστρο στο 90 και τον Πάντεφ στο 93! Η Σπέτσια απείλησε τελευταία φορά με τον Νζολά στις καθυστερήσεις όμως το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος .

ΤΖΕΝΟΑ: Σιρίγκου, Όστιγκαρδ, Μπάνι(46΄Χέφτι), Βάσκες, Μελεγκόνι(46΄Ροβέλα), Στουράρο, Μπάντελι(80΄Πορτανόβα), Φαρές, Καμπιάσο(Πάντεφ), Εκουμπάν(71΄Καισέδο), Ντέστρο

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Νικολάου, Έρλιτς, Αμιάν, Ρέκα, Μπαστόνι, Κίβιορ, Ματζιόρε(85΄Κοβαλένκο), Γκιασί, Βέρντε(89΄Φερέρ), Μανάι( (78΄Νζολά)

Κίτρινες: Εκουμπάν, Ντέστρο, Βάσκες, Μανάι, Ματζιόρε, Αμιάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα