Τζανδάρης: «Να μας μιλάνε ειλικρινά»

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να ήταν στις πρώτες θέσεις αν δεν υπήρχαν τα γνωστά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα στην ομάδα, όπως υποστήριξε ο Φάνης Τζανδάρης. Ο άσος ων «πρασίνων» αποκάλυψε επίσης, πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει δώσει λεφτά από την τσέπη του…

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τη διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι:
«Δεν θέλουμε να το κοιτάμε αυτό το κομμάτι, αλλά ο διαιτητής έδωσε δύο κίτρινες σε παίκτες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν στη συνέχεια να κάνουν τίποτα. Ήταν στον στόπερ και στον αριστερό μπακ. Επόμενο να δεχθούμε και τη δεύτερη κίτρινη. Δεν μπορούμε να τα βάζουμε με τη διαιτησία εμείς, από την αρχή φάνηκε πως δεν πηγαίνει το παιχνίδι. Στη φάση με τον Κουλιμπαλί μπορούσαμε να κάνουμε το 0-1 και να είναι διαφορετικό το παιχνίδι».

Τι θα ζητούσαν και θα ήθελαν οι παίκτες από τη διοίκηση: «Πιστεύω πως δεν είναι δουλειά μας να το πούμε εμείς αυτό. Θέλαμε, πάντως, να έρθει ένας άνθρωπος που να αγαπάει την ομάδα πραγματικά και να μας μιλάνε ειλικρινά. Από την καρδιά τους. Να μην μας δίνουν υποσχέσεις και να μην τις κρατάνε».

Που θα βρισκόταν ο Παναθηναϊκός χωρίς τα διοικητικά προβλήματα: «Αν ήμασταν όπως ξεκίνησε το καλοκαίρι, θα ήμασταν σίγουρα μέσα στην τριάδα. Γιατί είχαμε παικταράδες».

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη: «Τι να πρωτοκάνει; Έχει δώσει λεφτά από την τσέπη του. Κάνει πολλά πράγματα που δεν είναι των καθηκόντων του κι αποσυντονίζεται κι αυτός».
Keywords
Τυχαία Θέματα