Τζανδάρης : "Στόχος μας πλέον κι ένας τίτλος" (video)

Αισιόδοξος για το θετικό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα την Δευτέρα αλλά και για μια πορεία που μπορεί να φτάσει ως την κατάκτηση ενός τίτλου φέτος (!) εμφανίστηκε Φάνης Τζανδάρης μιλώντας στα κανάλια Novasports.

Ο 25χρονος μέσος ξεκαθάρισε πως στο μυαλό των παικτών της ομάδας σε κάθε αγώνα είναι μόνον η νίκη ενώ αναφερόμενος στα μυστικά της επιτυχίας στάθηκε στην «χημεία» της, στον προπονητή της
και φυσικά στην νοοτροπία του φετινού Παναθηναϊκού.

« Στο μυαλό μας δεν υπάρχει ήττα. Το έχουμε καταφέρει ως έναν βαθμό σε όλα τα παιχνίδια ως τώρα. Με το ίδιο σκεπτικό θα πάμε να παίξουμε στην Τούμπα.
Έχουμε κρατήσει έναν κορμό από πέρυσι. Το σημαντικό είναι πως είμαστε περισσότεροι έλληνες σε αυτό τον κορμό κι αυτό βοηθάει στην… χημεία της ομάδας. Για να γίνουν όλα αυτά ασφαλώς παίζει το σημαντικό ρόλο κι ο προπονητής! Καλά αποδυτήρια είχαμε και πέρυσι αλλά λόγω των όσων γίνονταν στα υπόλοιπα θέματα, αυτό περνούσε σε δεύτερη μοίρα..»

Ο μέσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στις ουσιαστικές αλλαγές που έχει κάνει ο Γιώργος Δώνης στην ομάδα :

«Το δικό του στίγμα έδωσε ξεκάθαρα ο προπονητής. Μας πέρασε τη φιλοσοφία του και τις σκέψεις του στον αγώνα. Μας έχει μάθει να παλεύουμε κι εμείς παλεύουμε όλοι σε κάθε στιγμή.
Στην προετοιμασία δουλέψαμε καλά. Δουλέψαμε αρκετά στο θέμα της κατοχής της μπάλας και πλέον αυτό θέλουμε από την στιγμή που μπαίνουμε στο γήπεδο. Αυτός είναι ο στόχος μας. Παιχνίδι κατοχής και δημιουργίας. Είναι αλήθεια πως δεν περιμέναμε τόσο γρήγορα να έρθουν τα καλά αποτελέσματα και κυρίως το να βγάζουμε αυτή την καλή εικόνα στο γήπεδο. Μέχρι τώρα πάντως μας πάει καλά.. Κι όσο πάει έτσι, εμείς ψάχνουμε πάντα το κάτι παραπάνω
Αυτό βοήθησε σημαντικά στο να έχουμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Υπάρχει βέβαια και η καλή ποιότητα ορισμένων παιχτών έτσι ώστε όλα αυτά να συνθέτουν μια καλοί σαν ομάδα!»

Ο Φάνης Τζανδάρης τολμά, πλέον, να μιλάει ανοιχτά για συγκεκριμένους στόχους. Αυτό έκανε και μπροστά στην κάμερα των καναλιών Novasports :

«Στόχος...; Ρεαλιστικά να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε! Όσο συνεχίζουμε έτσι κοιτάζουμε όλο και πιο ψηλά,. Γιατί όχι, να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα!! Γιατί να μην το κάνουμε εφόσον διατηρήσουμε αυτή την εικόνα; Βέβαια πιο εφικτό και ρεαλιστικό είναι να έχουμε ως πρώτο στόχο το κύπελλο. Το λέω αυτό αν συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα. Κρατάμε μικρό καλάθι από την αρχή της σεζόν, αλλά όσο έρχονται τα θετικά αποτελέσματα…»

Ο Τζανδάρης ρωτήθηκε και για τις δικές του σκέψεις καθώς σε λίγα 24ωρα θα βρεθεί απέναντι στην πρώτη μεγάλη ομάδα της καριέρας του, τον ΠΑΟΚ.

«Μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά εγώ τώρα νιώθω οικεία! Πέρασα όμορφα χρόνια, πέρασα ωραία εκεί. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο, να δημιουργήσει μια καλή ατμόσφαιρα και να γίνει ένα καλό παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες. Αν καταφέρουμε να προσαρμόσουμε τον ρυθμό στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού τότε πιστεύω πως θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα!Έχει την ποιότητα κάποιων παικτών και πρεσσάρουν καλά σαν ομάδα. Βέβαια είναι και αυτοί ευάλωτοι. Δεν είναι η Μπαρτσελόνα. Η ήττα από την Βίντι μπορεί να τους έχει επηρεάσει αρνητικά. Πιθανόν αυτό να φανεί στο γήπεδο..»

Τέλος ο Φάνης Τζανδάρης μίλησε και για τον Άγγελο Αναστασιάδης, έναν από τους προπονητές που τον βοήθησαν στην ανάδειξή του στον ΠΑΟΚ :

«Είχα συνεργαστεί με τον Άγγελο πριν από λίγα χρόνια. Πηγαίναμε και πολύ καλά. Του εύχομαι στο νέο του πόστο (εθνική ομάδα) να έχει πάντα νίκες. Γνωρίζει πολύ καλά τους έλληνες παίκτες. Γνωρίζει την νοοτροπία τους, ξέρει για το ταλέντο τους και το εμπιστεύεται αυτό. Είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει!»
Keywords
Τυχαία Θέματα