Τζαμπάρ: "Ο GOAT δεν είναι σαν τον Χάιλαντερ!"

Η κουβέντα για τον GOAT (καλύτερο όλων των εποχών) είναι πάντα στη μόδα στο ΝΒΑ, έχοντας "φουντώσει" μάλιστα τα τελευταία χρόνια, με αφορμή τα κατορθώματα του Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ πάντως, έχει μια μάλλον "κουλ" αντιμετώπιση του θέματος.

"Αυτές οι συζητήσεις για τον GOAT, είναι για να διασκεδάζεις ενώ περιμένεις την πίτσα σου!" ήταν η αποστομωτική ατάκα του άλλοτε σπουδαίου σέντερ των Μπακς και Λέικερς, και εκ των κορυφαίων
στην ιστορία του ΝΒΑ.

"Είναι σαν να λέμε "ποια υπερδύναμη θα ήθελες; Να πετάς ή να είσαι αόρατος;". Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει αν συμπεριλαμβάνομαι ή όχι στη λίστα. Έπαιξα όσο πιο σκληρά μπορούσα και βοήθησα τους συμπαίκτες μου. Αυτό είναι το σημαντικότερο που πήρα μαζί μου από τη στιγμή που σταμάτησα" συμπλήρωσε ο κατά κόσμον "Λιου Άλτσιντορ".

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ, συνέχισε στο ίδιο ύφος:

"Ο λόγος που δεν υπάρχει GOAT, είναι επειδή ο κάθε παίκτης παίζει κάτω υπό διαφορετικές συνθήκες. Ο καθένας μας έπαιζε σε διαφορετικές θέσεις, με διαφορετικούς κανόνες, με διαφορετικούς συμπαίκτες και προπονητές. Ο κάθε παίκτης πρέπει να προσαρμοστεί στις παραπάνω συνθήκες, βρίσκοντας έναν τρόπο να διακριθεί. Όλο αυτό δεν είναι σαν τον Χάιλαντερ. Μπορεί να είναι περισσότεροι από ένας!".
Keywords
Τυχαία Θέματα